Artan

55,00 10 13:58
267,50 9.99 13:55
38,14 9.98 13:57
27,34 9.98 13:55
13,83 9.94 13:57
Artan Hisseler

Azalan

43,74 -10 13:57
283,50 -10 13:56
45,36 -10 13:57
47,70 -10 13:56
372,00 -9.98 13:56
Azalan Hisseler

İşlem

9.948.292.187,68 13:58
6.341.415.339,00 13:57
6.005.526.531,85 13:58
5.842.726.636,00 13:58
5.303.509.886,75 13:58
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6645 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    https://i.hizliresim.com/nbkNJR.png
    Yabancı toplamaya devam..
    Üzülüyorum.Şu güzelim hisseyi 80 li fiyatlardan satarak 25 liralara kadar düşürdüler.Şimdi rahat rahat bedava denilecek fiyatlardan topluyorlar.Sütün kaymağını yine yabancılar yiyecek.Her seferinde aynı şeyler oluyor.Eğer gücüm olsa tüm hisseleri ben toplardım.Daha önce de yazdım.Bir zamanlar 3,5 liralara düştü ama bir kaç yıl sonra brüt 5.6 TL net temettü verdi.Sadece Ttrak değil tüm temettü hisseleri uygun görülen yerde toplanmalı. Kendilerini bir kaç yıl içinde amorti ederler.Ytd
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

Alıntı Originally Posted by sea Yazıyı Oku
    Üzülüyorum.Şu güzelim hisseyi 80 li fiyatlardan satarak 25 liralara kadar düşürdüler.Şimdi rahat rahat bedava denilecek fiyatlardan topluyorlar.Sütün kaymağını yine yabancılar yiyecek.Her seferinde aynı şeyler oluyor.Eğer gücüm olsa tüm hisseleri ben toplardım.Daha önce de yazdım.Bir zamanlar 3,5 liralara düştü ama bir kaç yıl sonra brüt 5.6 TL net temettü verdi.Sadece Ttrak değil tüm temettü hisseleri uygun görülen yerde toplanmalı. Kendilerini bir kaç yıl içinde amorti ederler.Ytd
    Iki sorum olacak size;
    1) Ttrak icin dibi gordu diyebilir miyiz?
    2) Listenizdeki diger temettu hisseleri neler?

Alıntı Originally Posted by AUSSIE Yazıyı Oku
    Iki sorum olacak size;
    1) Ttrak icin dibi gordu diyebilir miyiz?
    2) Listenizdeki diger temettu hisseleri neler?
    Sayın AUSSIE ben daha çok hissenin tekniği değil temeli ile ilgileniyorum.Ancak tekniği de asla gözardı edemeyiz.Hissenin son olarak gördüğü 25 li fiyatlardan yabancı alışlarının tekrar başlaması ile buralardan yukarı dönmesi, dirençleri hedef haline getirmesi ile ''Artık dipler görüldü'' derken dün not düşürülmesi iyi olmadı. Endekse nasıl yansıyacak bilmiyoruz.Hisse teknik olarak çok güzel gözüküyor. Ancak ülkemizde her şey o kadar hızlı değişiyor ki;bir haberle döviz,faiz,borsada çok hızlı değişimler görülebiliyor.Bu nedenle dipleri gördük demek çok zor.Tüm hisseler ucuz bunu hepimiz biliyoruz.Daha ne kadar ucuzlar onu bilemiyoruz.2.sorunuzun cevabı ise temettü hisselerini bilmeyen yok.Temettü endeksine bakarsanız sorunun cevabını orada görürsünüz.ytd
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

Alıntı Originally Posted by sea Yazıyı Oku
    Sayın AUSSIE ben daha çok hissenin tekniği değil temeli ile ilgileniyorum.Ancak tekniği de asla gözardı edemeyiz.Hissenin son olarak gördüğü 25 li fiyatlardan yabancı alışlarının tekrar başlaması ile buralardan yukarı dönmesi, dirençleri hedef haline getirmesi ile ''Artık dipler görüldü'' derken dün not düşürülmesi iyi olmadı. Endekse nasıl yansıyacak bilmiyoruz.Hisse teknik olarak çok güzel gözüküyor. Ancak ülkemizde her şey o kadar hızlı değişiyor ki;bir haberle döviz,faiz,borsada çok hızlı değişimler görülebiliyor.Bu nedenle dipleri gördük demek çok zor.Tüm hisseler ucuz bunu hepimiz biliyoruz.Daha ne kadar ucuzlar onu bilemiyoruz.2.sorunuzun cevabı ise temettü hisselerini bilmeyen yok.Temettü endeksine bakarsanız sorunun cevabını orada görürsünüz.ytd
    Tesekkurler!

Ben, aslinda sizin one cikardiginiz ttrak dan baska hangi temettu hisseleri var, anlaminda sormustum neyse...
    Mesala, benim temettu hisseleri listemde ilk 3 te bu hisse

Sn. sea, birde 3-5-10 sene sonraki kar projeksiyonlariniz nedir bu hisse icin?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •