Originally Posted by admustafa 23:56'da geldi bana haberi. Dövize baktım bi hareket yoktu. Tatil başladı artık bişey olmayacak Valla ben dolarda düşüş bekliyorum, neler oluyor ama dolarda tık yok, TL karşısında tutunamıyor
Originally Posted by myfinans Valla ben dolarda düşüş bekliyorum, neler oluyor ama dolarda tık yok, TL karşısında tutunamıyor Ustad napacaksiniz dolari. Alin fili oturum mis gibi 24 kusur veriyor 😃😃😃😃
Originally Posted by Webster Ustad napacaksiniz dolari. Alin fili oturum mis gibi 24 kusur veriyor Ya da Nkolay'ı %25,15'ten 1 yılda garanti faiz.
Originally Posted by myfinans Ya da Nkolay'ı %25,15'ten 1 yılda garanti faiz. Hadi ustad. Yapalim de p.tesi nkolay yapalim Kafamiz rahat eder
Originally Posted by myfinans Ya da Nkolay'ı %25,15'ten 1 yılda garanti faiz. NKolay hepimize vurgun yapacak, o olacak sonunda.
Originally Posted by karkacxx NKolay hepimize vurgun yapacak, o olacak sonunda. Ya karkac ustad Tam karar vermistik heves birakmadin 😃😃😃😃😃😃
Originally Posted by Webster Hadi ustad. Yapalim de p.tesi nkolay yapalim Kafamiz rahat eder Valla ben bir miktar düşünüyorum, pazartesi alım yapacam, küçükte olsa
Originally Posted by myfinans Valla ben bir miktar düşünüyorum, pazartesi alım yapacam, küçükte olsa Kucuk derken ne kadar Bende oyle gireyim madem😃😃😃😃
Forum Rules
Yer İmleri