şirket çok şefaf...satış adetlerini dahi veriyor...ttraktörü uzun süre elinde tutan ve iyi bir araştırmacı aşağı yukarı sonraki bilançoda ne kadar kar yollayabileceğini tahmin edebiliyor...buda güzel bir şey...başka şirketlerde bir bilgi parçacığı koparabilmek büyük bir başarı...
normalde türkiye merkez bankası haziran ayında faiz indireceği beklentisi vardı yılbaşından önce...ama s 400 krizinin ortaya çıkması ile döviz yükseldi ve ekonomi biraz daha etkilendi...ama önümüzdeki aydan itibaren faiz indirimleri başlayacak..buda ekonomiye güç katacak ve ttraktör gibi şirketlerin bilançoları güzelleşmeye başlayacak..bence sabır ile bu hisse güzel yerlere çıkacaktır..ben de buna inanarak bu hissede yer aldım...
tabi s400 krizi hala devam ediyor ve yaptırım riski de devam ediyor...ama ttraktör kendi dinamikleri içinde hareket ediyor...tarım olası bu yaptırımlardan en son etkilenebilecek bir sektör...tarımın önemi yeni yeni kavranmaya başlanıyor hükümetçe...bu yüzden de tarıma destekler verilmeye başlanacaktır...mazottur ,gübredir ...v.b teşvikler gelecektir..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri