Sayfa 330/831 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. şirket çok şefaf...satış adetlerini dahi veriyor...ttraktörü uzun süre elinde tutan ve iyi bir araştırmacı aşağı yukarı sonraki bilançoda ne kadar kar yollayabileceğini tahmin edebiliyor...buda güzel bir şey...başka şirketlerde bir bilgi parçacığı koparabilmek büyük bir başarı...

normalde türkiye merkez bankası haziran ayında faiz indireceği beklentisi vardı yılbaşından önce...ama s 400 krizinin ortaya çıkması ile döviz yükseldi ve ekonomi biraz daha etkilendi...ama önümüzdeki aydan itibaren faiz indirimleri başlayacak..buda ekonomiye güç katacak ve ttraktör gibi şirketlerin bilançoları güzelleşmeye başlayacak..bence sabır ile bu hisse güzel yerlere çıkacaktır..ben de buna inanarak bu hissede yer aldım...

tabi s400 krizi hala devam ediyor ve yaptırım riski de devam ediyor...ama ttraktör kendi dinamikleri içinde hareket ediyor...tarım olası bu yaptırımlardan en son etkilenebilecek bir sektör...tarımın önemi yeni yeni kavranmaya başlanıyor hükümetçe...bu yüzden de tarıma destekler verilmeye başlanacaktır...mazottur ,gübredir ...v.b teşvikler gelecektir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geçmişte durdoda iken durdonun çok iyi çıkmasından sonra nakite geçip bu mevsimlerde aselsan ,ttraktör, kardemir d ...v.b baba hisseyi alma planı kuruyordum...alım şimdiye nasip oldu...ttraktörün satışlarının düşmesine rağmen hala kar edebiliyor olması taktire şayandır...bu hisse sabır ve emek hissesidir..kafayı dinlemeyi ve kendini güvende hissetmek isteyenlerin hissesi olduğuna inanıyorum...
    Ayrca koç grubu iştiraki olması satışların düştüğü halde kar gönderiyor olması şeffaflığın zirve noktasıdır..Bistte çoğu patron hissesi bulunduğumuz dönemi fırsat bilip faaliyet giderlerini abartıp var olan karları zarara dönüştürerek k.y’yı aldatmaktadır..
    Aylık fabrika çıkış miktarı en kötüyü geride bıraktığımızın sinyallerini vermektedir..2.çeyrek bilançosu bunu teyit edebilir..

3.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Ayrca koç grubu iştiraki olması satışların düştüğü halde kar gönderiyor olması şeffaflığın zirve noktasıdır..Bistte çoğu patron hissesi bulunduğumuz dönemi fırsat bilip faaliyet giderlerini abartıp var olan karları zarara dönüştürerek k.y’yı aldatmaktadır..
    Aylık fabrika çıkış miktarı en kötüyü geride bıraktığımızın sinyallerini vermektedir..2.çeyrek bilançosu bunu teyit edebilir..
    ben de bu fikirdeyim..zaten bilançoda iyileşme görüldüğünde bu hisse aşırı düşmenin verdiği bir tepki üretecektir...bu hisseyi en son fiyatı 34 tl civarlarında iken almaya teşebüs etmiş ve son anda vazgeçmiştim...oradan aşağı indiğinde en fazla düşebileceği yer olarak 25 tl ler olarak görüyordum..normalde oradan almayı çok istiyordum ama watsahp gurubundan teknikçi bir arkadaş 22 lere inebilir deyince vazgeçmiştim...sonrasında kahramanca direnişine tanık olduk.. bize de böylece ancak buralardan almak nasip oldu..

25 tl dibine göre biraz yukarıdan aldım ama 80 tl zirvesini düşündüğümüzde de bayağı uygun yerden almışız...artık nasip diyeceğiz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. çıkış potansiyeli yüksek hisselerden alış yapmayı seviyorum..ama bazen çok emek harcamama rağmen kazanmak bana nasip olmuyor...ama çoğu zaman hisseye aşık olmadan hisseyi alanlara kazanmak nasip oluyor..yani benim hisseye benden sonra giren dahi benden çok daha fazla hisseden fayda sağlayabiliyor...

kaliteli hisseler arasında zaman zaman gidip geliyorum...bu hisseyi borsa hayatım boyunca ilk defa alıyorum... sabrımın da çok olduğunu söyleyemem..bakalım nasip ne olacak....?? sabrı olmayan birinin sabır gerektiren bir hissede pozisyon alması da biraz tuhaf..ama bilançolara az bir süre kaldı..bilanço ile güzel bir hareket çekmesini bekliyorum traktörden...

en azından bilançoya kadar hissede kalmak istiyorum...bu güne kadar en son durdoda aylarca sabır ile kalmayı başarabilmiştim..bakalım bu hissede ne kadar sebat edebileceğim ??

sonuçta hisse kalitelidir ve bana göre çok ciddi de kazandırma potansiyeli var..ama kime ne kadar kazanma nasip olur onu bilemem..

5. Hayat hikayenizi de anlatın tam olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Hayat hikayenizi de anlatın tam olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    düşüncelerimi bir seferde yazayım gitsin dedim...bundan sonra az yazarım dostum..sıkıntı olmaz benim için...

7. traktörü ucuzken aldınız aldınız , sonraları almaya kalkarsanız elinizde patlar ,

şu an tam gömü yapıp ileride ellerine paşalar gibi verebilirsiniz ,, ama sakın günlük hareketlerine bakmayın , aynı gün 10 tl düşüp yarın 10 tl yükselen cinstir ,
    eğer hisseyi hiiç tanımıyorsanız , işin içinde de değilseniz , sakın sakınn bulaşmayın , daha güzel çok daha karlı hisselere yönelin , çok var , patron hisseleri daha iyi , hele hele acil ihtiyacınız olan paralarınızla bu hisseye bulaşmayın ,,
    traktörde tahtaya hakim olup , fiyatı belirleyen kişiler bu işi bilmiyor , ( tahta yapıcı )
    nerede acemi varsa traktöre doldurmuşlar , Brokerda bile iş yok , ne teknik çizmesini nede Kapı kullanmadan bi haberleri var , aracı kurumlarla adeta savaş içindeler ,, araları iyi değil ..
    inanınki bu traktörün tahtasını idare edenleri çok merak ediom eğitimleri , tecrübeleri nedir, çocukça günlük emir akışları , suni dengesiz alış satışlar ,,hataları çok , Tupras , Kchol öyle değil daha kaliteli tecrübeli tahta yapıcılara hakim , hareketli sürekli gidip geliyorlar , güzel teknik çiziyorlar ,,
    sonuç : Ttrakın tahta yapıcısı ,
    maalesef aktif değilsin , nice tahta yapıcıların arayıpta bulamadığı çok kaliteli , para kazanma , sirkülasyonu olan hisse, hisseyi mundar edip yönetemiyorsunuz ... başlarındaki keltoş gibi ,,,
    örneğin bugünkü harekete bakalım , endeks yükseliyor , broker aklı sıra endeksin tersi hareket edip , hisseyi düşürüyor , çocukça basit hareketler , normali şudur , yükselişe geçtinmi adam gibi yükselir kıvırmazsın , malı toplarsın , dinlenir yataya alırsın , sonra olumlu olumsuz haberleri kullanır , yön tayin edersin , hiçmi teknikiğin , birikimin yok ve bi haber değilsin !!.??
    endeks düşünce sanki banka hissesi gibi peşinden yuvarlanıyon , sen sanayi hissesisin , banka değil !!!
    tahta yapıcının maliyeti 25 ler olduğu için , stop etti , daha aşağı alırsa kendi iyice çukura gömüleceği için , yukarı yön çizdi , ne olduda yükselişe geçtin , heee, hangimiz sabırlı !??? 2019 - 2020 -2021 - 2022 - 2023 çulsuz , parasız kaldıysan sadakamı sana vereyimmi !??
    yabancıda , yerlide kendisi , hisseyi % 65 - 70 girişlerden % 40 kadar düşürüp , hisseyi virmanladılar , şimdide yavaş yavaş %65-70 sözde yabancı paya kadar yükselticekler , eleğe takılanlarda karı olucak durum bu

8. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 330/831 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •