Sayfa 396/615 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon
Arama sonucu : 4913 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by buffett Yazıyı Oku
    Asunim karakaya grubunun sirketi ne dedikodusundan bahsediyorsunuz anliyamadim.dedikodu ciksin diye adam sirketinin adinimi kullandiriyor.

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu da yanlış bilgi.
    Ticari sicilden bakın. Karakaya’latın bu şirkette hiç bir yasal ortaklığı yok. Sadece Ali karakaya’nın oğlu ümit yaşar karakaya’nın asunimle ortak kurmuş olduğu solentegre isimli elektrik enerjisi üretim projesi var. Zaten karkim satılınca bu ortaklık sonlandırılmış solentegre ticari sicil’de selim akın’a ait olan şirketle girmiş.
    Araştırmadan yazmayın lütfen.
    Ümit yaşar karakaya denen adam öyle yaş tahtaya basacak bir adam değil zaten

2.  Alıntı Originally Posted by celikahmet72 Yazıyı Oku
    Bu da yanlış bilgi.
    Ticari sicilden bakın. Karakaya’latın bu şirkette hiç bir yasal ortaklığı yok. Sadece Ali karakaya’nın oğlu ümit yaşar karakaya’nın asunimle ortak kurmuş olduğu solentegre isimli elektrik enerjisi üretim projesi var. Zaten karkim satılınca bu ortaklık sonlandırılmış solentegre ticari sicil’de selim akın’a ait olan şirketle girmiş.
    Araştırmadan yazmayın lütfen.
    Ümit yaşar karakaya denen adam öyle yaş tahtaya basacak bir adam değil zaten
    Arkadaşım illa kapakmı yapalım.Gelmiş burda insanları yanıltıyorsun.Hisseden uzakmı tutmaya çalışıyorsun amacın ne?bir şirketin sahibi olman için illa şirket tüzüğünde adınınmı yazması lazım.Vardır bi sıkıntın eşinin dostunun güvendiğin adamın üstüne yaparsın.

3.  Alıntı Originally Posted by buffett Yazıyı Oku
    Arkadaşım illa kapakmı yapalım.Gelmiş burda insanları yanıltıyorsun.Hisseden uzakmı tutmaya çalışıyorsun amacın ne?bir şirketin sahibi olman için illa şirket tüzüğünde adınınmı yazması lazım.Vardır bi sıkıntın eşinin dostunun güvendiğin adamın üstüne yaparsın.
    İnsanları yanıltma
    İlişki TARAF diyor İŞ İLİŞKİSİ BU
    ASUNİMLE KARKİMİN ORTAK ŞİRKETİNDEN DOLAYI İNSİDER TRADİNGİ ENGELLEMEK İÇİN
    BU YAZI HİSSEDARLIK VE SAHİPLİK ANLAMINA GELMİYOR.
    BU ORTAKLIKTA (SOLENTEGRE) SONLANDIRILMIŞ
    KARAKAYALARIN ASUNİMDE TİCARİ SİCİLDE HİSSESİ YOK OLMAMIŞTA
    KAPAĞI BEN SANA YAPIYORUM AÇ BİRAZ ÖĞREN BU İŞLERİ..
    EĞER HİSSELER NAM YADA HAMİLİNE BELİRTİLMEMİŞSE GENEL KURUL VE TİCARİ SİCİLDE YAZAN HİSSE PAYLARI GEÇERLİDİR.
    SEN SU AN İNSANLARI YANILTIYORSUN

4.  Alıntı Originally Posted by celikahmet72 Yazıyı Oku
    İnsanları yanıltma
    İlişki TARAF diyor İŞ İLİŞKİSİ BU
    ASUNİMLE KARKİMİN ORTAK ŞİRKETİNDEN DOLAYI İNSİDER TRADİNGİ ENGELLEMEK İÇİN
    BU YAZI HİSSEDARLIK VE SAHİPLİK ANLAMINA GELMİYOR.
    BU ORTAKLIKTA (SOLENTEGRE) SONLANDIRILMIŞ
    KARAKAYALARIN ASUNİMDE TİCARİ SİCİLDE HİSSESİ YOK OLMAMIŞTA
    KAPAĞI BEN SANA YAPIYORUM AÇ BİRAZ ÖĞREN BU İŞLERİ..
    EĞER HİSSELER NAM YADA HAMİLİNE BELİRTİLMEMİŞSE GENEL KURUL VE TİCARİ SİCİLDE YAZAN HİSSE PAYLARI GEÇERLİDİR.
    SEN SU AN İNSANLARI YANILTIYORSUN
    gene aynı şeyi söylüyorsun.babanın oğlumu iki kişi arasındaki ilişkiyi biliyorsun diye soruyorum sana.illa kağıt üstündemi olmasımı lazım.yeni yetme gencecik umut gürbüz adına şirket diye onun olduğuna inanıyorsun saf gibi.karkimde bile Umut Gürbüz hissesi %0,02'di.Adamı şirket yönetimine koymuşlar üstüne yapmışlar kendi aralarında illa bir sözleşme vardır.Belliki güvendiği bir arkadaşı.gayet normal bir durum.herkes yapıyor bunu. gidip heryerde şirketi olan büsürü okul bilmemne yaptıran bir ailenin olduğuna inanmıyorsun.kusura bakmada millet sana b itarafıyla güler.çok konuşmada burda milletin kafasını bulandırma.

5.  Alıntı Originally Posted by buffett Yazıyı Oku
    gene aynı şeyi söylüyorsun.babanın oğlumu iki kişi arasındaki ilişkiyi biliyorsun diye soruyorum sana.illa kağıt üstündemi olmasımı lazım.yeni yetme gencecik umut gürbüz adına şirket diye onun olduğuna inanıyorsun saf gibi.karkimde bile Umut Gürbüz hissesi %0,02'di.Adamı şirket yönetimine koymuşlar üstüne yapmışlar kendi aralarında illa bir sözleşme vardır.Belliki güvendiği bir arkadaşı.gayet normal bir durum.herkes yapıyor bunu. gidip heryerde şirketi olan büsürü okul bilmemne yaptıran bir ailenin olduğuna inanmıyorsun.kusura bakmada millet sana b itarafıyla güler.çok konuşmada burda milletin kafasını bulandırma.
    söylemeyim dedim ama adamın sinirini bozmaktan başka bir halt yediğiniz yok. bu grup benden 3 defa borc hisse aldı.aracı kurumum bana isteyen kişiyi teyit etti.heryerde kimin olduğu yazıyor.olmadığını iddaa etmek farklı bir kafa.

6.  Alıntı Originally Posted by buffett Yazıyı Oku
    söylemeyim dedim ama adamın sinirini bozmaktan başka bir halt yediğiniz yok. bu grup benden 3 defa borc hisse aldı.aracı kurumum bana isteyen kişiyi teyit etti.heryerde kimin olduğu yazıyor.olmadığını iddaa etmek farklı bir kafa.

Ya sen komikmisin?
    Ödünç hisse ile bu olayın ne alakası var
    Cidden bilmiyorsun bişey..
    Senden ödüncü piyasada açık verenler aldı

7.  Alıntı Originally Posted by buffett Yazıyı Oku
    Babamın oğlu değil. Aç ticari sicili bak bilmiyorsun barı konuşma.
    Ortak iş anlaşması içinde aç; Karkim; (clkho) KAP açıklamalarına bak.
    Hem bilmiyorsun; hem bilgiye nasıl ulaşacağını bilmiyorsun hemde birşey biliyormuş gibi konuşuyorsun.
    Net ifade ediyorum; hiç bir karakaya’nın asunim denen şirkette HİSSEDAR ORTAKLIĞI yok

8.  Alıntı Originally Posted by celikahmet72 Yazıyı Oku
    Babamın oğlu değil. Aç ticari sicili bak bilmiyorsun barı konuşma.
    Ortak iş anlaşması içinde aç; Karkim; (clkho) KAP açıklamalarına bak.
    Hem bilmiyorsun; hem bilgiye nasıl ulaşacağını bilmiyorsun hemde birşey biliyormuş gibi konuşuyorsun.
    Net ifade ediyorum; hiç bir karakaya’nın asunim denen şirkette HİSSEDAR ORTAKLIĞI yok
    yaa ben adama herif gizli ortağı olabilir diyorum.hala aç sicil gazeteye bak diyor.şirket Umut Gürbüz ve Andreas Guntram Juergen SCHÖNHOFF adına kurulmuş.sonra bütün hisseler umut gürbüze satılıp geçmiş.görüyoruz heralde.biz gizli ortağıdır ne biliyorsun diyoruz.hala bas bas bağınıyor orda.malmısın nesin.bende sana cevap yazıp muhatap oluyorum.hee öylee öyleee

Sayfa 396/615 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •