Resmen bana tercüman olmuşsunuz
En sevmediğim olaylar ppf forumunda
Saat 18:00 olmamış daha fil fiyatı belli değil fil günün fiyatı kaç nerde?, saat 18:00 oluyor diyoruz 444 8 888 ara sesli yanıt sistemi söylüyor her zaman x kişi müsait olup arayıp yazamayabilir.
Bir gün sen yaz katkın olsun yok nasıl olsa x kişi yazar diye bekler...
Anl nerden alınıyor konusuna girmiyorum bile saç baş yoldurur)
Oran tablosu yapıyoruz sözde herkes geldiğinde baksın da sürekli su banka kaç veriyor yada millet düşük almasın referans olsun tablo diye bakıyorum aynı konuşmalar devam ediyor özellikle diğer forumda çok oluyor hatta geçen hafta dedim tabloyu bırakayım gerek yok herkes zaten aynı kafada gidiyor...
Link konusu ise linkin üstüne başlık yazsanız herkes neymiş bu diye tıklama ama tabiki siz bunu paylaşım yapıyorsunuz illa yazmak zorunda değilsiniz yazsanız sadece daha iyi olur kimsenin hesap sorar gibi mesaj yazması doğru değil.
Geçen bir kişi yazmış burda bende baktım 2 mesajı var kendisinin ama kendisi forum sahibi gibi gelmiş yazmış yazmayın buraya konu dışı diye sanki o saat de bankalar açık millet oran koşturuyor....
Diğer konu ise oran paylaşımı cidden azaldı bazen tablo yenilemek için 3-4 banka arıyorum artık mtler ne zaman bağlayacaksin mevduat der gibi konuşuyor)
Yer İmleri