Powell: Birçok üye faiz indiriminin uygun olduğunu düşünüyor.
Powell: Birçok üye faiz indiriminin uygun olduğunu düşünüyor.
FED beklendiği kadar güvercin olmadı.Yoksa dolar 5.75 görmüştü şimdiye.Bence en kötü beklenti bitti dolar için.
Powell, "Olası faiz indiriminin ölçüsünü henüz tartışmadık, faiz indirimi gelen verilere ve risk görünümüne bağlı olacaktır" dedi.
USDTRY ile FED'in güvercinliğini ölçmeyin bence. Risklerimiz artarak devam ediyor.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nil Satis Nisi Optimum
Fed faiz indirim sinyali verdi. Şimdi türkiyeye para akacak dolar 4.50 faizler yüzde 10 lara düşecek kredi notumuz yeniden en üst seviyelere yükseltilecek inşallah diyelim sadece. Ytd
Son not kırma işinden sonra bazı yabancı fonların Türkiyeden çıkması gerektiği söyleniyor. Acaba, yüklü miktarda döviz çıkacağı için, daha ucuzdan almak adına yabancılar da dövizi MB ile beraber baskılıyor mu ?
Benim anladığım kadarıyla borsadan çıkma işi bundan önceki not düşüşü ile bitti. Kalanlar zaten mezarcılar ve bıyıklı yabancı.
Dolarda abd başkanı benim paramın değerini ne yapın edin düşüşün diye bağırıyor. Euro azıcık düşünce adam avrupaliya küfür edecek noktaya geliyor. Param çok değerli iş yapamıyorum bütün dünya bana mal satıyor diyor. Gerekirse fed med görevden alırım bana para basacak adam getirin diyor.
Biz çok kötü olduğumuz için usd try yine çıkar bence de, usd için bu kadar ısrarla düşsün diyen bir başkan varken genel manada pek değer kazanmasını beklemezdim. Altın daha mantıklı sanki.
Yer İmleri