Sayfa 992/1000 İlkİlk ... 492892942982990991992993994 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Parasal genişleme ve faiz indirimin artık çare olmadığı zamanlar gelecektir. EURO bölgesinde kaç dönemdir sıfır faiz var ne oldu neden toparlanamadı ekonominin bir sınırı var insanları sürekli borçlandırarak ve tüketime özendirerek sonsuza kadar büyüyemezsin ya da bunu sorunsuz şekilde yapamazsın.

2. Çözüm bi şekilde dünyadaki insan nüfusunun azalması mı acaba ?

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Orda yanılan prof demirtaştı, geç uyandık.🤣
    Aynı kafadan,dolar hazır ucuzken bol bol TL basıp,bunla dolar alıp,dış borcu kapatalım aksiyonunu bekliyorum. TL bastığımız farkedilene kadar bu işi hallederiz

4. turkey 5y cds: 436,44
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Çözüm bi şekilde dünyadaki insan nüfusunun azalması mı acaba ?
    İnsan olmazsa sorun da olmaz,okullar olmasa maarifi ne güzel idare ederim felsefesiyle aynı değil mi?

6. Doların 7,28 lerden buralara kadarki düşüşü iyi olmadı.

Geçen marketleri dolaştım ithal mallar yine iyice ucuzlamaya başlamış. Millet ucuz ithal ürünlere resmen saldırıyordu

Bu durum ihracatçılar açısından pek iyi değil. Kur bu seviyelerde kalmaya devam ederse yine cari açıklı dönemler geri gelebilir.

Alıntı Originally Posted by erdixx Yazıyı Oku
    küfür yazıcam valla 2,63 ten sattım 2,81 oldu 10 dk olmadı
    BNP PARİBAS, SMARTİKS YAZILIM İÇİN TAVSİYESİNİ 4,49 TL HEDEF FİYATLA 'AL' OLARAK BAŞLATTI
    20.06.2019, 10:43:39

Sebebi bu olabilir mi?

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Çözüm bi şekilde dünyadaki insan nüfusunun azalması mı acaba ?
    İnsan nüfusu azalırsa sizce ekonomi büyür mü? Şunu çok anlamıyorum dünyayı yönettiği düşünülünler veya zenginler neden nüfusu azaltmak istesin.Onlar tüketici, işgücü, asker vs.Nüfus ne olursa olsun onlar aç kalmaz, kendi malikanelerinde adalarında güzel güzel yaşar. Adamlara göre nüfus artışı Age of Empires'te adam basmak gibi olmalı.

Sayfa 992/1000 İlkİlk ... 492892942982990991992993994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •