ben bu filmi izledim. merkez buradan yine gömecek dolarları aşağıdan almaya çalışacak. dolar yedirmeye çalışıyorlar sanki reisle merkez. hazineye irat kaydedecekler...
YTD
ben bu filmi izledim. merkez buradan yine gömecek dolarları aşağıdan almaya çalışacak. dolar yedirmeye çalışıyorlar sanki reisle merkez. hazineye irat kaydedecekler...
YTD
Senin iş boy abdestiyle olmayacak. Sana papaz büyüsü yapmışlar. Papa seni vaftiz etmeli [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Laura Pitel ablamızın ifadesi aynen şöyle: "Rus S-400 hava savunma sisteminin Temmuz ayının ilk yarısında Türkiye'ye geleceğini, ancak Donald Trump ın ülkeyi yaptırımlardan koruyacağını düşündüğünü söyledi. "
Günde 8 gazete 3 süreli yayın ,28 internet haber sitesini takip eden biri olarak bu ifadeyle ilk defa karşılaştım...
Benden daha entellektüel biri iseniz ve bu ifadeyle daha önce karşılaştıysanız sizden özür dilerim yoksa üzülerek ifade etmeliyim ki;Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmakla itham edeceğim sizi....
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Sütten ağzı yanan, hele ki birden fazla defa yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş sözünün canlı bir örneği olarak değerlendiriyorum.
Bazılarının kaza yapa yapa, bedeli çok ağır olmakla birlikte, az çok bir şeyler öğrenmeye başladığını gösteriyor. Öğrenildiğini değil, zira halen enflasyon-faiz ilişkisi yeterince anlaşılmamış.
Trump: İran çok büyük bir hata yaptı
Geliyor iranın en büyük 2 kankası 1 biziz 2 rusya.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri