Serkan kardeşim başka hangi hisselerde fırsat bekliyorsun yazar mısın fikir sahibi olalım
Serkan kardeşim başka hangi hisselerde fırsat bekliyorsun yazar mısın fikir sahibi olalım
Çok sağlamcısın müdüryaşını merak ettim. Bir sakıncası yoksa öğrenebilir miyim
Biz yılların ISYAT'çısı olduk artık hocam bir şekilde döneriz ama şu anda suların durulması lazım. Yeni girecek olanlara söyleyeyim ISYAT ve düzenli takip ettiğim hisseler beni hiç üzmedi şükürler olsun iyi de kazandım ama şimdilik beklemekte fayda var bence. Portföyde neden döviz tutmuyorsunuz merak ettim.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Merhabalar bende ISYAT'a temettü emekliligi maksadıyla uzun vadede yatırıma başladım .Bilen üstadlara Sorum şu.hemen hemen Her sene temettü veriyor. 2020 ve 2021 icin İş yatırımın sitesinde temettü tarihi gozukmyor. Temettu tarihi ne zaman belli oluyor 2020 ve diger yillar için ?
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler Serkan bey. Temettü emekliliģi kapsamında #Isyat sizce dogru bir tercih mi ?
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri