Kılıçdaroğlu , CB.lığı yemininden çok kötü vurdu şu anda...Mükemmeldi...
Kılıçdaroğlu , CB.lığı yemininden çok kötü vurdu şu anda...Mükemmeldi...
Evet başardı ama bizim işimiz daha zor zira Rusya tarihi olarak neredeyse istisnasız bir şekilde zaten cari fazla veren bir ülke.
O nedenle faiz de kısa ve orta vadeli bir tedbir. Uzun vadede çözüm bulmak için bir şekilde cari fazla mali kuralını da uygulamak gerekebilir.
Zira Rusya eğer cari açık veriyor olsaydı çok daha uzun bir süre yüksek faiz ile devam etmek zorunda kalacaktı.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
İzmir Büyükşehir 3 yerde mezarlık yaptırmış.
Baya konforlu.
Ne demekse.
Hizmet, gazetelere konu olunca açtık telefonu ve bulduk hizmet merkezini...
"Daha satış başlamadı, bizzat geleceksiniz ve dilekçe vereceksiniz satın almak istiyorum diye...Satış başlayınca önceliği onlara vereceğiz" dediler...
Mezarlık yeri, aile tipi mezarlık, katlı mezarlık (iki kat olmalı anca eş evlat durumundakileri koyuyorlarmış galiba üstüste) ve tek mezarlık şeklinde imiş.
Bakalım kaç paradan satacaklar metrekaresini...
Alsancak'taki arsadan pahalı olacaktır eminim.
Dünya işlerini bitirdim, ölüm konusuna eğildim artık...
Dedim ya uzmanlık ve hizmette sınır yok.
Eskişehirde Yılmaz hoca yapmış bunun örneğini...Gittim gördüm 2 hafta önce bir akrabamız vasıtasıyla öyle düzenli öyle temiz öyle ferah yolları, peysajı (ağaçlar, fidanlar, çiçekler, güller)...Mezarlık dersiniz ama müthiş yapmışlar şehir dışında biraz...Odunpazarının arka taraflarında...
Bir insan böyle (bu seviyede) yallanı ortalığa salıyorsa, o meclistekileri süzme salak yerine koyuyordur diye düşünüyorum.
Eskiden köyden büyük şehire askerlik yapma şansı ile gidenler, köy meclisinde senelerce palavra atarlardı.
Nasolsa gidip gören yok nerden bilecekler diye...
Bir adam daha var bu forumda.
Dünyanın en büyük briç sitesinde briç oynamak istemediğini çünkü aynı elleri servis ettikleri onun da her eli hatırladığı için keyif almadığını söylemişti...
İnanılmaz bir beyin de nasıl ölçeceğiz gerçekliğini...
Aynen reisin 4 milyar ağaç diktim iddiası gibi...
78 de 10 k girerim....
Sabahtan beri 5,77 bekle gelsin uzun tam düşüşte piyasaları manipüle etsin düşüşe izin vermesin s400 de s400 desin şimdi geldi 5,77 test ediliyor. Yeminle şu doları 7 üzerinden kitleyeyim dahada grafiğine bile bakmıycam lanet gelsin adamlar trader gibi manipülasyon , insider trading her zıkkımı yapmaktan bıkmadılar gitti.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri