Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
Varlık fonunana basarlar yakında malları o kdar FAİZ zararı yazıyor adamlar bu fiyatlarda hisse taşıdıkça bırakın taşısınlar yok ben sattım gitti yok ben sattım şöyle oldu demeyin
###daima söylerim KADEMELİ satın az az ama çok emir ile satış girin hisse mutlaka yön yukarı ise malınızı almaya yeltenir###
anlarsınız yönünü eldeki malı daha yukardan verirsiniz##

grafikler yalan söylemez adam nokta atışı yapmaya çalışmış ancak Grafiklerde daima %8-10 hata payı diğer bir isimle Yanıltıcı hareketler olabilir###

Örnekler ile bakabiliriz eklerim istereseniz mesela 2013 teki yanıltıcı hızlı yukarı hareket her nedense tesadüf mü bilinmez devamında GEZİ olayları olmuş
yani grafik için teknik tutmuş

##2001 çöküşünden önce sinyaller gelmiş yine birileri mal pazarlamış sonuç krize sebep kuklalar iş başına gelmiş ###

vatandaş artık akıllandı borsanın düşük zamanını bekliyor##

emin olun bizler satmasak bu seviyelere gelmez terse çökerdik##

##şuan bankalar referandum öncesi gibi rahat kredi veriyor mu? veriyorsa düşükten faizlerin %20 leri devirmesinin 2018de yüksek ihtimal olacağını hesaplayıp alabileceğiniz kadar kredi alarak kriz için sermaye tutabilirsiniz.bu akılda bakkal mehmet usta veya simitci ahmet amcanın akılları.bazen en basit akıl kazandırır çünkü basit düşünmek için okullar okumaya 10 sene kafayı kirletmeye gerek yoktur.sözüm meclisten dışarı,###

şimdide bir şelale düşüşünde ne yapabilirsiniz bunu hesapladınız mı hiç?##hangimizin B-planı var?
benim 2 tane var yükseldikçe az az açık pozisyon açıyorum.

2007 amerika konut krrizinin hakkında adamın birinin hikayesini izlemiştim youtube da adını hatırlasam ekleyecem tekrar
RISK takers diye bir programa konu olmuştu:
## aslen doktor bu adam tıp okumuş haliyle ancak çocukluktan bu yana ilgisi ekonomi üstüne
şirketini kuruyor ve yatırımcı arıyor bulduğu FON miktarı yaklaşık 2 milyar dolar ve bu adamın bir gözü doğustan mıydı hatırlamıyorum yok.
tek yaptığı tüm yatırımıcısını inatla KONUT balonun patlayacağına inandırmak önce yatırımcılarının fonuna yaklaşık 500milyon dolar kaybettiriyor
yatırımcılar kaçmak isterken nasıl yapıyor bilmiyorum hepsini ikna ediyor beklemeye
##sonuçta kendisi kişisel olarak kaldıraçlı konut açık pozisyonları sayesinde 1 milyar Dolar kazanıyor yatırımcılarına ise %70civarı kar saplıyor
dolar bazında tabii.adı aklıma gelirse eklerim youtube videosunu.

bazen korkmadan ###kararlı kalmak faydalı olacaktır ##medya ve televizyona kalsak cebimizdeki bozuk paralara bile göz dikerler

şuan suçlamak için çok erken Grafikler 2018 başını işaret ediyor ####
aklıma geldi nette araştırdım:

https://www.youtube.com/watch?v=II1E..._mRlU&index=24

bazen son dakikaya kadar kanmamak gereklidir kandırıcı hareketlere
tüm piyasa yukarı giderken adam ısrarla batacak demiş.
##sonuç yaklaşık 1 milyar dolar kazanmış kişisel olarak ortagı hariç ###