Sayfa 217/1000 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ne oldu o adam yok piyasada bide komple iptal etselerdi istanbul u kimbilir ne olacaktı
    Siir yaziyormus...google dan bakin😄😄😄

2. vakfta biraz param dövizim var maaşım yatıyor ama gelin görün ki birilerinin atamayla yönettiği banka sistemlerinde hatalı gözüken 1100 tl lik icralık borç yüzünden kredi kartı başvurumu kabul etmiyor. Be salaklar kaç tane premium kartım var kıçı kırık kartı vermeye imtina ediyorlar maaş bankam olmasına rağmen atama zihniyeti ve liyakatsizliğin bizi getirdiği durum bu ama diyorlar ki biz kendimizi iyi anlatamadık hayır efendim çok güzel anlattınız ama millet zor anladı.

vakfta biraz param dövizim var maaşım yatıyor ama gelin görün ki birilerinin atamayla yönettiği banka sistemlerinde hatalı gözüken 1100 tl lik icralık borç yüzünden kredi kartı başvurumu kabul etmiyor. Be salaklar kaç tane premium kartım var kıçı kırık kartı vermeye imtina ediyorlar maaş bankam olmasına rağmen atama zihniyeti ve liyakatsizliğin bizi getirdiği durum bu ama diyorlar ki biz kendimizi iyi anlatamadık hayır efendim çok güzel anlattınız ama millet zor anladı.
    Ustad bir insan muhendis olup neden kamuda calisir?

Madem kamu sececektiniz kolay yukselebileceginiz iibf okusaniz daha iyi degilmiydi...

Tamamen merak. Es gecebiliriz

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad bir insan muhendis olup neden kamuda calisir?

Madem kamu sececektiniz kolay yukselebileceginiz iibf okusaniz daha iyi degilmiydi...

Tamamen merak. Es gecebiliriz
    iibf ne ola ki??

iibf ne ola ki??
    😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    iibf ne ola ki??
    tefaş fonu gibi

tefaş fonu gibi
    Ustad siz muhendissiniz ve iibf ne diyemi soruyorsunuz. Allah askina kafa yapmayin

8. Bi ara hacıyatmazlar vardı çocukken mel mel bakardık nasıl olduğunu anlamazdım, meğer hala anlamıyormuşum

http://www.patronlardunyasi.com/habe...m-plani/221953

AKP’nin Binali Yıldırım planı
    Kabinede 'teknokrat'ların yerine vatandaşta karşılığı olan isimlerle yola devam edilmesi bekleniyor. Kulislerde Binali Yıldırım'm cumhurbaşkanı yardımcılığına getirileceği söyleniyor.

Sayfa 217/1000 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •