Originally Posted by NacromantiA 640 bin 32 gün 23.25 ykb Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cok dusuk neden ppf ye gecmeyi dusunmediginizi sorabilirmiyim
Originally Posted by Webster Cok dusuk neden ppf ye gecmeyi dusunmediginizi sorabilirmiyim Anlamıyorum maalesef risk almayı da sevmediğimden teb e sordum 650 k 32 gün 22.50 verdi bende ykb den çıkarmadım başka bankaya da sormadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by NacromantiA Anlamıyorum maalesef risk almayı da sevmediğimden teb e sordum 650 k 32 gün 22.50 verdi bende ykb den çıkarmadım başka bankaya da sormadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Teb marifetli hesap zaten %24 veriyor 45 gune (hemde gunluk faiz) Mt ler size oyun etmis
Originally Posted by frappe Teb marifetli hesap zaten %24 veriyor 45 gune (hemde gunluk faiz) Mt ler size oyun etmis Teb 45 gün hoşgeldin i kullandım geçen ay bitti maalesef Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by NacromantiA Teb 45 gün hoşgeldin i kullandım geçen ay bitti maalesef Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alternatifbanka gec % 24 hemde 90 gun sabit hosgeldin faizi var
Originally Posted by frappe Alternatifbanka gec % 24 hemde 90 gun sabit hosgeldin faizi var Olduğum yerde Yok maalesef İng hsbc filan da Yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by NacromantiA Olduğum yerde Yok maalesef İng hsbc filan da Yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Internet uzerinden hesap acip ,once 1000 tl ile deneyin SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri