Originally Posted by frappe Teb marifetli hesap zaten %24 veriyor 45 gune (hemde gunluk faiz) Mt ler size oyun etmis Teb 45 gün hoşgeldin i kullandım geçen ay bitti maalesef Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by NacromantiA Teb 45 gün hoşgeldin i kullandım geçen ay bitti maalesef Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alternatifbanka gec % 24 hemde 90 gun sabit hosgeldin faizi var
Originally Posted by frappe Alternatifbanka gec % 24 hemde 90 gun sabit hosgeldin faizi var Olduğum yerde Yok maalesef İng hsbc filan da Yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by NacromantiA Olduğum yerde Yok maalesef İng hsbc filan da Yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Internet uzerinden hesap acip ,once 1000 tl ile deneyin SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by frappe Internet uzerinden hesap acip ,once 1000 tl ile deneyin SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Aslında vakıfın oranları iyiymiş ona sormayı unuttum aceleye geldi gelecek ay 1 gün öncesinden oran toplamaya başlayacam [emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by NacromantiA Aslında vakıfın oranları iyiymiş ona sormayı unuttum aceleye geldi gelecek ay 1 gün öncesinden oran toplamaya başlayacam [emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Umarim cok dusmez oranlar SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by frappe Umarim cok dusmez oranlar SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Pek anlamam ama ekonomimiz okuduğum ve gördüğüm kadarıyla bıçak sırtı gidiyo pek elleyeceklerini sanmıyorum belki gizliden düşürürler 1-2 puan geçen aylarda yaptıkları gibi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri