Sayfa 479/1001 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ne getirir bize ne goturur bizden?
    Bir şey getirmez götürür yönetim ücreti artışları, demekki dünden beri ondan düştü getiriler.

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Şimdi tzl de yapmış, bu mevduat şartı geldiği zaman yönetim ücreti %50 oranında düşmüştü dengeleme için şimdi geriye çekilmiş halini yaptılar sanırım yasal şart süresi bitti bunlarda hemen yaptılar.
    3 ay önce yapılmıştı son yönetim ücreti değişikliği mevduat zorunluluğu gelirken değil mi

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bir şey getirmez götürür yönetim ücreti artışları, demekki dünden beri ondan düştü getiriler.
    Sanmam ustad...

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    3 ay önce yapılmıştı son yönetim ücreti değişikliği mevduat zorunluluğu gelirken değil mi
    Evet mevcut ücretin yarısına indirilmesi şartı vardı demek ki o süre bitti.

5. igl yine düşüşte mk % 23.03 pazartesi de 24 altında kalırsa çıkacağım.

6.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Sn Novartis bu işten en çok kazanan Buffet bile "paranızın %50 sini kaybetmeye göze alamıyorsanız borsaya girmeyin" der.

Sizin stop loss tekniğini trend takipçiler uygular onların fonları bile %50-60 civarında max.dd(portföydeki geri çekilmeler) yaşayabilmekteler.

Stop loss tekniği trend varken güzel ama testereli/yatay piyasa döneminde sürekli fren-gaz yapan araba gibi olursunuz ve büyük zararlara sebebiyet verebilirsiniz. Örneğin stop-loss algoritması olan MOST'U bist100 endekste back-test yapabilir kimi zamanlarda sırf stop yapıldığı yüzünden %50 den fazla zarar elde edildiğini görebilirsiniz. Dünyanın en büyük borsacıları bile toplamda %50 zarar yazabiliyorken bana X portföyüni bilmem kim yönetiyor ona güveniyorum demeniz biraz tuhaf geldi. Bu işi gerçekten bilmediğinizi düşünüyorum

Tüm birikimini herkesin korktuğu türev piyasalardan yapmış biriyim. yine de ben hemen herkese borsadan uzak durun derim.
    Siz haklısınız.....
    Hisse den uzak durun arkadaşlar....
    Ben yanlış denilen yolda yürümeye devam edecem, asiyim biraz , ama tecrübe ve bilgime güvenim tam. Hayırlısı olur , inşallah herkes bol kazanır.

7. Anl 5,345677

22,75

Yönetim ücretleri 2 katına çıktı artık düşük getirir gibi...

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    30-35 e de baglanmaz. Zaten bankalar 35 sinirina ciktiysa bu 40 lara kapi acacak demektir...ya da ppfler zaten 40a yakin getirir. Neden 1 yil baglayayim anlamsiz
    Pestilence adli uye vardi 8 ay once 27 net 31 m.k bagladi bir yillik .topa tutuldu oda ..bizde dedik o vade baglanir mi vs.24 pof lerde bakiniyoruz iste .vadeli mevduatlari zaten soylemiyorum bile bizden % 7 fazla faiz aliyor su anda yapin hesabini iste...arti tum para 1 yillik baglanmaz tabi.ayrica emflasyona endeksli hesap o .enflasyin seneye 30 olursa + 4 34 alinacak..burada amac enflasyona korumaksa o var .arti 4 du de var .. .e biz paramizin degerini korumak mi istiyoruz , yoksa ulke krize girsinde aman bu pozisyindan bizde nemalanalim derdindemiyiz .ne olacak 3 ay sonra abd yaptirim yapti ..en kotu oldu faizler 40 lara firladi zannediyirmusun ki rahat uyuyacaksin.e dolar 8 lira olursa ..orasi ayri bir tartima konusu faizci adamin dolarla zaten isi olmaz .yahut bit kismi dolardadir ..ha su durum var enflayon artmadan faizlerin yukselecegine inaniyorsaniz o ayri.90 lardaki gibi +15 20 reel faiz donemi baslarsa o zaman 1 yillik baglayanlar zarar eder

Sayfa 479/1001 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •