Sayfa 286/981 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Zenginden daha çok vergi almak (vasıtasız vergiler yolu ile), sosyal devlet olma iddiasındaki devletlerin başlıca görevi olmalı.

Ama kazın ayağı, malum, öyle değil.

Zengini sevdiğini açıkça ilan eden The rahmetliden sonra, son 17 yıldır "kendi zengini kendin yarat " politikası, bu yöneticilerle devletimizin şiarı oldu.

Devletin bu politikalarının sonunda borca gömülmesiyle önerilen "yaygın" servet vergileri, kusura bakmayın bana yeteneksiz ve sorumsuz yöneticilerle müflis hale düşen futbol kulüplerimizin, piyangolarla taraftarının ümüğünü sıkarak (ya da ekranda zevkten bayıltarak) para toplamasına benziyor.

Bana ve adalet duyguma sorarsanız (kimsenin sorduğu soracağı da yok biliyorum) , maça bilet parasını zor üleştiren taraftar değil, kulüpleri o hale kim getirdi ise onlar versin paraları...

Tekrar dönüp de servet vergilerine dönecek olursak, son onyedi senede, devlet eliyle kim milyarder oldu ise, onlar versin vergileri derim...

Derim de, amiyane, "what fayda"?
    maca parasini zor ülestiren taraftarin baskisi altinda kalmis olsaydiniz sizde kulup baskani olma durumunuzda muhtemelen olmayan parayi harcardiniz sn. yasar [emoji4] o parayi zor bulup bilet alan taraftar zaten akilli politika uretmeyi engelliyor ! sahsi fikrimdir

servet vergisi konusunun sosyal adalet politikasi cercevesinde genellestirmeyi ben sizin gibi normal gormuyorum ! ama bu turden zamanlarda alternatif gelir politikasi olmasi acisindan makul goruyorum.

burada senin benim isadamimi birakip herkesten basta sutbiyik olmak uzere vergileme yapilirsa kisa vadede sonuc alinir ! bunun ozel yatirimlari kismasi gibi bir sonuclada karsi karsiya kalmayiz. buna da ayrica deginebiliriz.

2. Sıcak para ile anlaşırsa .

Yılsonunda sırasıyla 5,55 5.15 4.78 4,34 görülebilir .

Sonra 2020 de tekrar 7,2 [emoji3][emoji3][emoji3]

Bu ihtimal hala masada bence ben ihtimal vermiyorum diyemem ,

Mümkünlü de herşey mümkün

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    Merkez bankası kk na uygulanan faizleri indirmiş:

http://www.milliyet.com.tr/ekonomi/m...ndirdi-2896769

Merkez Bankası kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarını indirdi. TL kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami faiz oranı yüzde 2.15'ten yüzde 2'ye indi. Yabancı para cinsinden işlemlerde aylık azami faiz oranı yüzde 1.72'den yüzde 1.60'a indi. Aylık gecikme faiz oranı ise TL işlemler için yüzde 2.65'ten 2.40'a, yabancı para işlemler için yüzde 2.22'den 2'ye indi. Uygulama 1 Temmuz tarihinden itibaren başlayacak.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Sıcak para ile anlaşırsa .

Yılsonunda sırasıyla 5,55 5.15 4.78 4,34 görülebilir .

Sonra 2020 de tekrar 7,2 [emoji3][emoji3][emoji3]

Bu ihtimal hala masada bence ben ihtimal vermiyorum diyemem ,

Mümkünlü de herşey mümkün

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    4.34 goruldugunda ulkenin yuzde 99 u dolarize olur. Neden yuzde 99. Turkiyenin yuzde 99 u musluman ya o yuzden [emoji1]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    4.34 goruldugunda ulkenin yuzde 99 u dolarize olur. Neden yuzde 99. Turkiyenin yuzde 99 u musluman ya o yuzden [emoji1]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gündem bitmiyor Libya savaş açmış uçağı düşürmüşler

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

6. Erdogan Says No Setback on Missile System Deliveries From Russia:

Özetlemeye çalışayım haberi. Erdoğan S400 lerin tesliminde herhangi bir aksaklık olmadığını dile getirmiş. Bundan sonra gözlerin tamamen teslimatta olduğunu belirtmiş. Haberin devamında şöyle diyor, Türkiye nin S400 tutumu Washington ı kızdırıyor, çünkü böylesine bir alışveriş Rusyanın F35 ler başta olmak üzere bir çok önemli teknik bilgiye ulaşmasına yol açabilir, fakat Erdoğan bu bakış açısını kabul etmiyor. Böyle bir alışverişe karşı US Türkiyeyi cezalandırabilir, ve bu Türkiye ekonomisine hem de ikili ilişkilere zarar verebilir. Fakat Erdoğan iddia ediyorki, bu şekilde bir izlenim yok Trump cephesinden gelen.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-06-29/erdogan-says-no-setback-on-missile-system-deliveries-from-russia?srnd=premium

7. Trump ve Çin liderinin görüşmesi bitti, Trump görüşme için : as good as it was going to be, so it was better than I expected. Beklediğinden iyi geçmiş kısaca. Şu anda Erdoğan ile görüşüyorlar. Toplantıdan önce Trump dedi ki Erdoğan iyi iş çıkardı şimdiye kadar.

Trump ekleme yaptı, ilişkilerimiz eski seyrine dönüyor diye Çin ile.

Sayfa 286/981 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •