Sayfa 288/981 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. Trump patriot teklif edecek galiba
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    4.34 goruldugunda ulkenin yuzde 99 u dolarize olur. Neden yuzde 99. Turkiyenin yuzde 99 u musluman ya o yuzden [emoji1]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Stopaj 0 diye 370 gün vadeli mevduat yapıyorlar şu anda onlar alabilir mi ki .

6-7 aylık faizi yakıp

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Beklendiği gibi gitti. (Kendi açımdan)
    G20, piyalara FED'ten sonra 2.bir nefes olması gerekiyordu ki, zaten gitmeden önce herkesin açıklamaları az/çok birbirine yakındı.
    Trump'ın açıklamaları bence bizim için beklentilerin ötesinde iyi geldi. Baya baya hemde, ben şaşırdım.
    ABD-Çin müzakerelerinin tekrar başlayacağı, Çin'e yeni tarifeler uygulanmayacağı açıklamaları var.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Beklendiği gibi gitti. (Kendi açımdan)
    G20, piyalara FED'ten sonra 2.bir nefes olması gerekiyordu ki, zaten gitmeden önce herkesin açıklamaları az/çok birbirine yakındı.
    Trump'ın açıklamaları bence bizim için beklentilerin ötesinde iyi geldi. Baya baya hemde, ben şaşırdım.
    ABD-Çin müzakerelerinin tekrar başlayacağı, Çin'e yeni tarifeler uygulanmayacağı açıklamaları var.
    şimdi bu dolar tl de ciddi bir test olacak..Acaba dolar ne kadar düşecek? ve tekrar yükselecek mi? eğer düşerde tekrar bir iki hafta içinde eski yerine gelirse ekonomimizin hiçde iyi olmadığının ve asıl sorunların içimizden kaynaklandığının ispatı olacak bence
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    şimdi bu dolar tl de ciddi bir test olacak..Acaba dolar ne kadar düşecek? ve tekrar yükselecek mi? eğer düşerde tekrar bir iki hafta içinde eski yerine gelirse ekonomimizin hiçde iyi olmadığının ve asıl sorunların içimizden kaynaklandığının ispatı olacak bence
    Zaten sorunluyuz. Ekonomi için atılan adımlar bile doğru adımlar değil, geçici bir bahar yaşarız ama sonra devam..
    Bence asıl sorun "CAATSA" olayı, çok su götürür. Tek bu kısmı merak ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Zaten sorunluyuz. Ekonomi için atılan adımlar bile doğru adımlar değil, geçici bir bahar yaşarız ama sonra devam..
    Bence asıl sorun "CAATSA" olayı, çok su götürür. Tek bu kısmı merak ediyorum.
    CAATSA olayı çok kritik.Senato yaptırımı uygula derse sarı kafaya uygulamak zorunda.En az 5 ini.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    CAATSA olayı çok kritik.Senato yaptırımı uygula derse sarı kafaya uygulamak zorunda.En az 5 ini.

Aynen, burada da arkadaş güzel yazmış.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...81#post3564381

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Aynen, burada da arkadaş güzel yazmış.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...36135&page=431
    ben asıl senatonun tavrını bekliyorum..Birde dolar 5,50 altına inecek mi? bunu merak ediyorum.

Sayfa 288/981 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •