Originally Posted by myfinans O yüzden silkelenmiyorum emtialar ağırlık yapıyor üzerimde. Özel bir şirkette ırgatlık yapıyorum şimdilik. Ne irgatligi hocam est gercekten alaniniz nedir? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Siz imayi anlamadiniz galiba ;)) web anlamistir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ben imalı konuşmaları anlayamıyorum üstadım
Originally Posted by drselcuk Ucuz olsun diye çadır kurduk ailecek Ustat cafe ekibi okarak kurtlar vadisinden karakter secsek iplikci nedim olurdunuz valla Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by admustafa Ben imalı konuşmaları anlayamıyorum üstadım Yok benim icim fesattir hocam ondandir muhtemelen websterin da ici cok temiz degildir hani ))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by aydinc Fiba mi Websterin dediği gibi Birleşik Fon Bankasında
Originally Posted by Batman Ne irgatligi hocam est gercekten alaniniz nedir? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sevgili şirketimin alım satım departmanında alım satım sözleşmeler, kontrol falan gibi işler sorumlusu.
Originally Posted by admustafa Birleşik Fon Bankasında O nasıl banka yahu Burgan bank, fon bank Bende kaşar Bank kurayim en kaşar faizler bizde
Originally Posted by admustafa Birleşik Fon Bankasında Bataklar bankası mı? TMSF'nin batakları topladığı banka..
Forum Rules
Yer İmleri