Originally Posted by mertkucukuncu Seni en yakin opel veya peugeot bayisine test surusune davet ediyorum, eger hissedersen benden sana bir grandland Gerek yok ustad hanimda var ordan biliyorum...syg
Originally Posted by Webster Gerek yok ustad hanimda var ordan biliyorum...syg 2008 mi onunki
Originally Posted by Batman Lpg taktiranlar var ustat fulle dersin benzinciye cekince insana ozguven verir tup Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ustad hic tupe isinamadim Ne bileyim cekis zaten kotu.daaha da dusmesin...
Originally Posted by mertkucukuncu 2008 mi onunki 208 1.2 puretech
Originally Posted by nosfecagri Dsg gibi aynı bir deneyin gayet güzel. Arkadaşta var epey beğendim Ustadim ben kotu demiyorum ama hissettiriyor vites gecisini diyorum Bilemedim belkide mercedese ayagim alistigi icindir
Sahile geçiyorum Kendi ev yapımı lager biramla biraz hareret giderem
Originally Posted by Webster Ya batman ustad ne diyorsun sabahtan beri [emoji2][emoji2][emoji2] Kuserim bak purplee gibi dolar da dustu popom acikta kaldi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by reha kaya Yanlış gelmişim yine, mevduat cafe deye daldım, oto tamiciler kahvesi çıktı, pardon! Oradan 12-14 acik agizliyi uzatir misiniz ustat )) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri