Originally Posted by frappe Sen Altinoluktaki hatunlarla ilgileniyorsundur [emoji16] Yok onun ilgi alani yan sezlongdaki veya masadaki dayilarin ekonomi ile ilgili yorum ve ongoruleri Halkin nabzini dinliyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Yok onun ilgi alani yan sezlongdaki veya masadaki dayilarin ekonomi ile ilgili yorum ve ongoruleri Halkin nabzini dinliyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Altinoluk sirf teyze kayniyo zaten ;) alemanci nineler falan Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Yok onun ilgi alani yan sezlongdaki veya masadaki dayilarin ekonomi ile ilgili yorum ve ongoruleri Halkin nabzini dinliyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by frappe Selcuk beyde Altinolukta bizim Sato cafeye bakmadi zaten [emoji58] Vay anam unuttum ya çok özür dilerim
Bloomberg ışık ökteni dinledim.. 1- dolar 5.55 olacak 2- borsa 109.500. 3- banka hissesi dışında borsadan bisey alinmaz ozellikle yapikredi alin..
Originally Posted by drselcuk Vay anam unuttum ya çok özür dilerim Estafurullah hocam SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by drselcuk Bloomberg ışık ökteni dinledim.. 1- dolar 5.55 olacak 2- borsa 109.500. 3- banka hissesi dışında borsadan bisey alinmaz ozellikle yapikredi alin.. Nelerin olmayacağını öğrenmiş olduk böylece. Beyler bu adamın geçen sene yılsonu dolar tahmini 4,12 idi. Webster'dan sonra en iyi ters indikatör
Originally Posted by frappe Arkadas daha dun cektik parayi Nkolya yatirdik. Hatta niye cekiyorsunuz dediler daha yuksek veren var dedik. Buda mi gol degil [emoji28] Fiba gaza gelip bır 0.50 daha artirirmis ... 100 bine 5k pasif çok fazla.
Forum Rules
Yer İmleri