Artan

74,80 10 13:55
22,22 10 13:55
14.980,00 9.99 16:08
159,70 9.99 16:11
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 16:12
27,96 -9.69 16:13
89,30 -9.34 16:10
3,34 -7.73 16:12
539.997,50 -7.71 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

12.300.146.986,84 16:13
8.340.971.678,75 16:13
7.542.056.378,55 16:13
6.954.766.659,74 16:13
6.685.813.408,36 16:13
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Patron;
    kısa vade hisse yoğun barındıran değişken fonlar;
    orta vade bono tahvil yoğun fonlar
    ama geçişi geçen hafta başında yapmak balparmak olurdu, 1 haftada neler oldu neler....
    Ben 15 gün kadar önce birer miktar almıştım aslında uzun vadeli borçlanma fonları iyi getirdi, değişken fonlar için geç kalmışım onların pek getirisi olmadı ama dün sattım hepsini, bundan sonra ne yapmalı onu bulamadım bir türlü. PPF fonlar sürekli düşüyor.
    Tekrar orta ve uzun vade borçlanma fonları mı? hisse fonları mı? katılım fonları mı?

2.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Ben 15 gün kadar önce birer miktar almıştım aslında uzun vadeli borçlanma fonları iyi getirdi, değişken fonlar için geç kalmışım onların pek getirisi olmadı ama dün sattım hepsini, bundan sonra ne yapmalı onu bulamadım bir türlü. PPF fonlar sürekli düşüyor.
    Tekrar orta ve uzun vade borçlanma fonları mı? hisse fonları mı? katılım fonları mı?
    patron hemen Nkolay al ve düşünme sürecinde kayıp yaşama.... karar verdiğinde , durma uygula.
    bonolar 30-60 gün %24.5 mk seviyelerinde , 1 yıl 0 stopaj mevduat %25 seviyelerde, hoşbeş geldin arı wow %24-24.5
    yani her seçenek sıkıştı...
    tacirler ve gedik değişken fonlarını incele....beğenirsen girmeni tavsiye ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    patron hemen Nkolay al ve düşünme sürecinde kayıp yaşama.... karar verdiğinde , durma uygula.
    bonolar 30-60 gün %24.5 mk seviyelerinde , 1 yıl 0 stopaj mevduat %25 seviyelerde, hoşbeş geldin arı wow %24-24.5
    yani her seçenek sıkıştı...
    tacirler ve gedik değişken fonlarını incele....beğenirsen girmeni tavsiye ederim.
    Zaten nkolay bono dayım ama 750k limitim dolu olduğundan kalan 250k değerlendirmek için fon alıyorum, en iyisi tamamıyla 25-26 oranlı orta vadeli bonolardan almaktı aslında ama zamanında ihmal ettik şimdi onlar da düşmeye başladı, zaten geç haberimiz oluyor parayı da parça parça aktarana kadar başvuru tarihleri kaçıyor.
    İkisinden de aldım geçen hafta ama borsaya güvenemeyip büyük miktarda sattım, pazartesi bakayım bi gidişlerine olmazsa riske girip alayım değişkenlerden, borçlanmalardan falan ne yapalım.

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Zaten nkolay bono dayım ama 750k limitim dolu olduğundan kalan 250k değerlendirmek için fon alıyorum, en iyisi tamamıyla 25-26 oranlı orta vadeli bonolardan almaktı aslında ama zamanında ihmal ettik şimdi onlar da düşmeye başladı, zaten geç haberimiz oluyor parayı da parça parça aktarana kadar başvuru tarihleri kaçıyor.
    İkisinden de aldım geçen hafta ama borsaya güvenemeyip büyük miktarda sattım, pazartesi bakayım bi gidişlerine olmazsa riske girip alayım değişkenlerden, borçlanmalardan falan ne yapalım.
    Güven konusunda tebrik ederim sizi, bir türlü elim varmıyor nkolaya.
    Sorun yoktur ama, ısınamadım nedense şuna birtürlü.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Güven konusunda tebrik ederim sizi, bir türlü elim varmıyor nkolaya.
    Sorun yoktur ama, ısınamadım nedense şuna birtürlü.
    Önceleri ben de güvenemiyordum ama 8 aydır paranın büyük kısmı orada, şimdilik bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, aslında uzun vadeli güvenilir bir bonoya veya vadeliye bağlayabilsem ayrılacaktım da olmadı bir türlü, böyle gidiyoruz bakalım.

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Önceleri ben de güvenemiyordum ama 8 aydır paranın büyük kısmı orada, şimdilik bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, aslında uzun vadeli güvenilir bir bonoya veya vadeliye bağlayabilsem ayrılacaktım da olmadı bir türlü, böyle gidiyoruz bakalım.
    Sonuçta BBDK denetiminde bir banka, sorun olacağını sanmam ufaktan deniyeceğim bende

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •