yahu cektir git...silmesin...ona bu yazdiklarini boruluycam...eskisi gibi...dursun aynen...
yahu cektir git...silmesin...ona bu yazdiklarini boruluycam...eskisi gibi...dursun aynen...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
yaw ben haftalardir yanlış anlamışım.
Benim hafıza dandik olduğundan, platodaki sadece bi kaç çok yazan ve küfürsüz yazan aklımda kalmıştı, biri trend hound, stah ve biride gaddar kral.
Diğer kişilerin isimlerini hatırlıyorumda, yazış tarzlarını hatırlamıyorum.
piskopan abimizi gaddar zannediyordum yazış tarzından dolayı. Deelmiş demekki, beybaba imiş.?
Yaşlandıkça nelere şahit oluyor insan.
Yannız beybaba dada bilgi derin bayağı, gaddar ve trend dede para piyasaları bilgisi bayağı derin ve profesyonel. Epsininde bilgi öğrenmek açısından okunmaları gerekir.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Son kez uyarayım, burası forumdan yada forum dışındaki bir kişiye karşı atışma , laf sokma yeri değil.. Ne derdiniz varsa forumdaysa özelden çözün değilse neredeyse oraya gidin derdinizi çözün , en son olarak da şu kuzu aşağı kuzu yukarı yok kuzu böyle yok kuzu şöyle laflarına bir son verin..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
8 gun once 4.15 den alinan vak vaklar...4,71 den verildi...
temiz %13.5 arti...bereket versin...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
dun aksam yazdigim mayis ayi karlariyla ilgili link...
https://www.haberturk.com/bankalar-m...041531-ekonomi
ancak az once gelen haber de bu asagida...bu habere gore mayis ayi da o kadar guzel gecmemis bankalar icin...buncun vak vaki sattim...
(Yenileme) Mayıs ayında bankacılık sektörü dönem net karı 19.72 milyar TL oldu
Mayıs ayında bankacılık sektörü dönem net karı 19.72 milyar TL oldu. Nisanda ise
rakam 16.2 milyar TL'ydi.
BDDK'nin açıkladığı Türk Bankacılık Sektörünün Konsolide Olmayan Ana Göstergeleri
(Mayıs 2019) verisinin detayları şöyle:
Bankalar tarafından Kurumumuza raporlanan verilere göre, Mayıs 2019 döneminde Türk
Bankacılık Sektörünün aktif büyüklüğü 4.269.772 milyon TL olarak gerçekleşmiştir. Sektörün
aktif toplamı 2018 yılsonuna göre 402.346 milyon TL (%10,4) artmıştır. Mayıs 2019 döneminde
en büyük aktif kalemi olan krediler 2.548.020 milyon TL, menkul değerler 576.964 milyon
TL’dir. 2018 yılsonuna göre sektörün aktif büyüklüğü %10,4, krediler toplamı %6,4, menkul
değerler toplamı ise %20,7, oranında artmıştır. Bu dönemde kredilerin takibe dönüşüm oranı
%4,18 olmuştur.
Bankaların kaynakları içinde, en büyük fon kaynağı durumunda olan mevduat 2018
yılsonuna göre %11,4 artışla 2.268.835 milyon TL olmuştur.
2018 yılsonuna göre özkaynak toplamı %4,0 artışla 439.111 milyon TL olurken, Mayıs
2019 döneminde sektörün dönem net kârı 19.723 milyon TL, sermaye yeterliliği standart oranı
ise %17,07 seviyesinde bulunmaktadır.
...ytd...by beybaba
...ytd...by beybaba
Yer İmleri