Sayfa 183/992 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. Cumhuriyet tarihimizde bir ilk ,mb başkanları normalde 5 yıllığına atanırlar ama geçtiğimiz ucube sistem yüzünden bir gece ansızın cb kararnamesi ile görevden alınabiliyor,peki tam da faiz indirimi başlayacakken bu saçmalık neden benim tahminim agresif faiz indirimine çetinkayanın karşı çıkması,yani enflasyon 15 olduysa indir 500 puan filan diye birileri söylediyse sorun teşkil etmiş olabilir,zira çoğu kişi 100 bazdan öte indirim beklemiyordu bu temmuz toplantısında,başka ne olabilir para basma konusunda mb nin ihtiyatlı davranması olabilir, yaşanan ekonomik sorunlara bir kurban vermek istenmiş olabilir. ne olursa olsun saçma ve zamansız yapılmış bir hamle. pazartesi piyasa tepkisi negatif olacaktır.

2. Durmuş Yılmaz’dan görevden alma açıklaması!
    Eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Partili Milletvekili Durmuş Yılmaz, Murat Çetinkaya'nın görevden alınması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yılmaz twitter hesabından yaptığı açıklamada," Başkanlık görevi, özel bir kanuna dayanmadıkça banka dışında teşrii, resmi veya özel herhangi bir görev ile birleşemez.

Bundan başka başkan, ticaretle uğraşamayacağı gibi, bankalar ve şirketlerde de hissedar olamaz. Kendisi istifa etmediği sürece, Başkanın görevden alınması mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

https://www.youtube.com/watch?v=-4gXh-Da_Mk
    Son düzenleme : Mavideniz35; 06-07-2019 saat: 10:28.
    distance

3. Yeni başkan ile 25 Temmuz PPK daha kritik hale geldi.
    Anketi oluşturduk.
    Anket Sonuçlarını Gör: TCMB Faiz Kararı Ne Olur?
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=36549
    Oylayalım.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Yeni başkan ile 25 Temmuz PPK daha kritik hale geldi.
    Anketi oluşturduk.
    Anket Sonuçlarını Gör: TCMB Faiz Kararı Ne Olur?
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=36549
    Oylayalım.
    100 bps düşünürdüm
    şimdi yeni atama ile 300 ve üstü..bence 500
    güzel benjoya akım..sonra başkanımız herşeyimiz aldığı yetki ile Kambiyo vergisinde 10 kat artış vs.

Hükümet faize savaş açıyor belliki.. demekki doların yükselmesi çok önemli değilmiş onlar için, bu da ortaya çıktı.

6. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Biz kuantum fiziği ile ekonomiyi yönetiyoruz.
    Bunlar anlayamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 183/992 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •