Originally Posted by aydinc Birkaç manipülasyon da gelişeyim sonra katlaya katlaya Hekim olmak varmis Katlaya katlaya kazanirdik Plajda guneslene guneslene... Vay vay...
Originally Posted by mask543 Octavia 1.0 Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Ortalama yakit ne..arastirmistim o araci.niye satıyorsun
Originally Posted by Webster Hekim olmak varmis Katlaya katlaya kazanirdik Plajda guneslene guneslene... Vay vay... Oğlunu kızını dr yapsana üstad..sende kurtul ben de
Originally Posted by aydinc Birkaç manipülasyon da gelişeyim sonra katlaya katlaya Aydın sattigina üzüldün mü? Yarin 5.72 acar
Arkadaşlar MB Başkanı görevden alındığı halde Bankalar cuma akşam haftasonu için açıkladıkları döviz kurlarını değiştirmemiş. Sizce neden olabilir?
Originally Posted by Webster Hekim olmak varmis Katlaya katlaya kazanirdik Plajda guneslene guneslene... Vay vay... Ne mobingler yedik buraya gelene kadar Keyfini sürecegim tabi ki
Originally Posted by drselcuk Aydın sattigina üzüldün mü? Yarin 5.72 acar Hayır abi sattiktan sonra %3 daha üste koydum Hem büyük oyunu gördük bozduk
Originally Posted by drselcuk Oğlunu kızını dr yapsana üstad..sende kurtul ben de Ustad evlat daha ufak. Kendim olmaya kalksam yas gecti...yapacak birsey yok...😃😃😃
Forum Rules
Yer İmleri