Sayfa 505/981 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Cvsi, egitimi vb beni pek alakadar etmiyor. Kadro calisir sonucta. Buyuk kurumlarda baskan sadece vitrindir.

MB nin net rezervlerindeki dususu, arka kapidan doviz satisini aciklayamayinca bitti benim gozumde.
    Ne demis BUYUK ISKENDER

Bu ulkede kahraman olmak istiyorsan ya cephede magrur, ya da hapiste magdur olacaksin

.....

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sn. Yönetici, bu kitapsıza hizmet eder gibi tarafından kullanılmış olmak da neyin nesi, hem barındırıyorsun hem üzerinden forum idare etmiş oluyorsun. ??..
    Parmağında mı oynatsın burayı yani, abuk subuk yazıları ortalarda duruyo..
    Cevabı yiyince de hemen iki taciz üstü iki şikayet butonu ile rezil olduğu yazıları da sizlere sildirmiş oluyo, hayırdır..

3.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Sn. Yönetici, bu kitapsıza hizmet eder gibi tarafından kullanılmış olmak da neyin nesi, hem barındırıyorsun hem üzerinden forum idare etmiş oluyorsun. ??..
    Tartışma uzamasın diye siliyorlar.
    Bu adamı çok kez forumdan yasakladılar kısa süreli.
    Zevk alıyor gir çık atıl geri gel.
    İdare ediyorlar yazıktır.
    Değişik fantezileri var

Herkes kurallar dahilinde istediğini yazabilir , uygunsuz bir durum olursa müdahale ediyoruz olmadı yonetime bildigin gereği incelenir ve yapılır..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Tartışma uzamasın diye siliyorlar.
    Bu adamı çok kez forumdan yasakladılar kısa )
    Aynen , Kurallara aykırı olduğunda defalarca ceza uygulandı , bu sadece bir kişiye özel değil herkes icin geçerli ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Ooo bu çok ağır oldu, bu haberin ardından dolar deli danaya bağlar.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya görevden alındı. Erdoğan, Çetinkaya’nın faizleri indirmediği için görevden alındığını söyledi.

Hürriyet’in haberine göre Erdoğan, Marmara Bölgesi milletvekilleriyle yaptığı toplantıda, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya’nın görevden alınmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan, “Kendisine ekonomi toplantılarında defalarca faizi indirmesi gerektiğini söyledik. ‘Faiz düşerse, enflasyon düşer’ dedik. Gerekeni yapmadı. Aynı kulvarda değildik” dedi.

7. Reisin konuşmasının ardından Uğur Gürsel gibi ekonomistler 10 puan faiz indiriminden bahşeder olmuş.
    10 puan faiz indirimi demek doları 10 gayemde görmek denektir yapma reis ateşle oynama.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Geceyi yoğun geçirip yeni uyananlar var galiba...

Sayfa 505/981 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •