Artan

99,00 10 15:28
134,20 10 15:26
178,70 9.97 15:28
375,00 9.97 15:28
1.456,00 9.97 15:23
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 15:28
520,00 -8.53 15:28
57,05 -6.48 15:28
124,00 -4.62 13:55
92,60 -4.54 15:28
Azalan Hisseler

İşlem

21.593.709.139,75 15:28
20.030.074.625,00 15:28
16.445.808.970,34 15:28
13.025.250.696,50 15:28
12.882.043.505,10 15:28
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7805 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    Bugün onlarca iyi yatirimci yada iyi trader oldugunu dusundugum kişiyi twetterda takipten çıkardım(başta harun kahraman olmak üzere). yarın sanki hiçbirşey olmamış gibi 5.80 yapip 5.65 e kadar sarkacagini düşünüyorlar. Belki de dayının attığı gibi eşşeğim kendimi at sanıyorum. Bana bu saatten sonra altın semerde vursalar eşşeğim. Ama boyle bi konuda borsa dusmezse benimde zaten boyle bir borsada işim yok vesselâm.

HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Bugün onlarca iyi yatirimci yada iyi trader oldugunu dusundugum kişiyi twetterda takipten çıkardım(başta harun kahraman olmak üzere). yarın sanki hiçbirşey olmamış gibi 5.80 yapip 5.65 e kadar sarkacagini düşünüyorlar. Belki de dayının attığı gibi eşşeğim kendimi at sanıyorum. Bana bu saatten sonra altın semerde vursalar eşşeğim. Ama boyle bi konuda borsa dusmezse benimde zaten boyle bir borsada işim yok vesselâm.

yıne benin yapıştırdığım şeyi alıntılayıp yorum yapmış

banada cevap hakkı doğdu tabi

yahu onlar kim oluyorki sen bu piyasaların ordinaryususun

yarın borsa % 3 düşer senin heykelin dikilir ben kahramanım dersin
    Son düzenleme : bdayım; 08-07-2019 saat: 00:54.

bıraz eğlence şu aynaya yeniden bir bak ve ses ver

4.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    bıraz eğlence şu aynaya yeniden bir bak ve ses ver
    At degilmisim dayı tamam ama benim yazdıklarımın aksi bir durum yok 5.65 olmaz borsa eksi 1 ama acikcasi bekledigimde iyi direndiler o yüzden At değilim ama belki katir olabilirim. [emoji16]🤣🤣

At degilmisim dayı tamam ama benim yazdıklarımın aksi bir durum yok 5.65 olmaz borsa eksi 1 ama acikcasi bekledigimde iyi direndiler o yüzden At değilim ama belki katir olabilirim. [emoji16]����

Allah seni bildiği gibi yapsın sana çok kızgının ama yınede güldürüyorsun beni

6.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    Allah seni bildiği gibi yapsın sana çok kızgının ama yınede güldürüyorsun beni
    Ah dayı şu insanları aşağılama hallerin olmasaydı iyi anlaşırdık biz senle de olmuyor yapamıyoruz ;)

Ah dayı şu insanları aşağılama hallerin olmasaydı iyi anlaşırdık biz senle de olmuyor yapamıyoruz ;)

asla aşağılamıyorum ne haddime kendini haddinden fazla göstermeye çalışanlara dayanamam pozisyonuna göre yazanlara dayanamam iftıra ve yalana asla tahammül edemem sıkıntımız bu kusura bakma ben adam sarrafıyım yas yas yalvardın telefonunu ver diye vermedim sana . neden diye düşünmeliydin vermeyince savaş açtın bana 22 yıllık tecrübelerimden yararlanacağına burada zamanımızı kaygayla geçirdik neyse ben senden buyüğüm benimde kusurlarım oldu kırdığımda oldu benim kızgınlığım geçicidir seni kırdığım içinde af ola herkese bol kazançlar .

8.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    asla aşağılamıyorum ne haddime kendini haddinden fazla göstermeye çalışanlara dayanamam pozisyonuna göre yazanlara dayanamam iftıra ve yalana asla tahammül edemem sıkıntımız bu kusura bakma ben adam sarrafıyım yas yas yalvardın telefonunu ver diye vermedim sana . neden diye düşünmeliydin vermeyince savaş açtın bana 22 yıllık tecrübelerimden yararlanacağına burada zamanımızı kaygayla geçirdik neyse ben senden buyüğüm benimde kusurlarım oldu kırdığımda oldu benim kızgınlığım geçicidir seni kırdığım içinde af ola herkese bol kazançlar .
    Dayı bana mesajları çıkartma senle zaten en son buluşacaktık doğru mu? Sonra mesajlasmamiz yok istesem senle buluşabilirdim. Huyuna giderdim istesem fakat millete sataşmandan ve makro ekonomide sacmalamandan dolayı senle tartıştık. Yalvardigim bir tane mesaj göster bırakayım burayı. Hadi hodri meydan

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •