Originally Posted by drselcuk Ayda 15k para kazancam bi de ev işi yapacam pehhhh Daktir 6 k diyordunuz Ek isemi basladiniz
Originally Posted by drselcuk Ayda 15k para kazancam bi de ev işi yapacam pehhhh Daktir iste sikinti orada Ben ayda 15 k kazanmiyorumki😥😥😥
Originally Posted by Webster Ne zamana biter gelistirmeniz ustad Uc tane yaptirmam lazim 6 ay gerekli Sonuçta bir dolgu değil
Originally Posted by aydinc 6 ay gerekli Sonuçta bir dolgu değil Ucuza yapacagim derseniz geleyim ustad Eliniz alisir hem sizin icin egitim olur😃
Originally Posted by Webster Ucuza yapacagim derseniz geleyim ustad Eliniz alisir hem sizin icin egitim olur No Ucuza yapmam Betona hazirdiniz üstat havadan ödemeye Sağlık hizmetine niye ucuza
Originally Posted by aydinc No Ucuza yapmam Betona hazirdiniz üstat havadan ödemeye Sağlık hizmetine niye ucuza Ustad moralimi bozdunuz Acuk ahaber bakayim...
Originally Posted by Webster Daktir iste sikinti orada Ben ayda 15 k kazanmiyorumki[emoji26][emoji26][emoji26] Dolar mı tl mi iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Webster Daktir 6 k diyordunuz Ek isemi basladiniz Acil+isyeri hekimligi+aile hekimligi
Forum Rules
Yer İmleri