Sayfa 717/981 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. Dolar endeksi zayıflamış, düşüş bir sebebi de bu.

2. https://mobile.twitter.com/ahaber/st...72780521648129

Suriyelilere bedava saglik hizmetine sonmus..Yehhu....
    son 2-3 yilda kac milyar tl girdi merak ediyorum.
    gerci adamlarda ne sigorta ne baska birsey.
    1000 tl lik ilaci yine 10 lira verip alacaklar..

isin diger yani bunlar degilmiydi suriyelilere ucretsiz hicbir islem yapmiyoruz diyen..kendi kendilerine itiraf etmis oldular

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'dan S-400 açıklaması: Kanunlar yaptırım uygulamayı gerektiriyor, biz de bu kanunlara uyacağız

4. Tatha Ghose at Commerzbank argues that 'continued dovish developments globally, are masking the underlying tendency' for the Turkish lira to weaken.

He sees USDTRY hitting 7 'as soon as inflation data begin to disappoint again in Q4.'

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    İddialı bir soru da benden olsun bari:

Fışkiyeyi kim kırdı?
    Cevap veriyorum:

Başkan kamera kayıtlarından izlemiş, beyaz çoraplı ve sakallı biri kırmış fışkiyeyi.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Dolar endeksi zayıflamış, düşüş bir sebebi de bu.
    Ekranlarda hala FED faiz indirimi 0.25-0.50 arası %100 ihtimal gösteriyor.
    Powell konuşması ile de teyit etti.
    Son gelen veriler ile indirmeyeceklerini düşünüyordum.
    Ancak artık indirecekler gibi duruyor Trump'ın istediği olacak.

8.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Benim merak ettigim bir konu var...

Su anda Hukumet yuksek TL swap silahi ile yurt disindaki piyasalarda yabancilarin TL uzerindeki spekulativ islemlerini tamamen engelleme imkanina sahipmi ?

Eger boyle bir durum soz konusu ise o zaman bundan boyle doviz kurlari ancak hukumetin belirledigi seviyeler ve bantlar araliginda hareket edecek anlamina gelmektedir.

Cunku devlet her halu karda ic piyasayi kontrol altina alma imkanlarina sahip oldugu icin kimse ic piyasalarda kolay kolay spekulativ islemler yapma imkanlarina sahip degildir.

Doviz mevduat hesaplari zaten zirvelerde. Disarda dovize girecek pek fazla bir parada kalmadi sayilir....kamu/Ozel Doviz borclarida disarda alinan yeni kredilerle cevrilmektedir simdilik.....cari acikda diblerde.

Ekonomik kriz dersek, diblerde oldugumuzu dusunuyorum....ic siyasette tansiyon su an dusuk ve secime yaklasik daha 4 yillik bir sure var.

Uluslarlar iliskilerimizdec tansiyon muhtemelen biraz daha yukselecektir...AB ve ABD den gelebilecek ekonomik ambargolarin sinirli ve orta siddette olacagi bekleniyor....Piyasalar bunu az cok fiyatlamis durumdalar.

Su anda ekonomik krizde diplerde oldugumuzu dusunsekte 2019 da V seklinde bir cikisin olmayacagi yavas ve hafif bir surec ile iyilesme sinyallerinin gorulecegi ama 2020 de belirgin bir sekilde kriz ortamindan uzaklasacagimiz beklentisi olabilecek ihtimaller arasinda sansi en yuksek olandir.

Dolayisiyla bu kosullari hesaba kattigimizda doviz kurlarinda cok yuksek bir beklentiye girmek bana cok makul gelmiyor.
    Fakat burasi Turkiye...Gelecegi en sinsi dusmanlari tarafindan bile ongorulemez bir ulkedir.....Bizi bin bir beladan kurtaran hep bu ongorulemez belirsizliktir....

Ama yinede mantik ve bilgi ile hareket etmek en iyi yoldur.
    Guzel bir de o zaman swap hamlesinden sonra gelen 6.25 ataginin nasil oldugunu aciklarsan alti daha dolu olur

Sayfa 717/981 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •