Sayfa 238/992 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. NacromantiA;3602595

Eee nasıl olacak şimdi 24 ten koyduk 3 ay boyunca 24 olmayacak kı faizler düşerse düşecek mi bulunduğum il de fiba alternatif gibi bankalar Yok burgan da internet üzerinden yapmayı düşünüyordum değişkense yatırmayacam veya 3 aylık 24.10 dan bağlayacam bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Başvurun kurye gelir.
    https://dijital.alternatifbank.com.tr

2. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Eee nasıl olacak şimdi 24 ten koyduk 3 ay boyunca 24 olmayacak kı faizler düşerse düşecek mi bulunduğum il de fiba alternatif gibi bankalar Yok burgan da internet üzerinden yapmayı düşünüyordum değişkense yatırmayacam veya 3 aylık 24.10 dan bağlayacam bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]burgan ve ingbank sabit değil oranlar değiştikçe güncelleme yapıyorlar ayrıca ing hariç diğer bankalarda günlük hesaplarda boşta para kalıyor.fibadan oran alıp normal vadeli hesap yapabilirsiniz...ytd..

4. Dolar 5 ,70...ne iniyor. Ne yükseliyor...

Alıntı Originally Posted by greenmevduat Yazıyı Oku
    Eee nasıl olacak şimdi 24 ten koyduk 3 ay boyunca 24 olmayacak kı faizler düşerse düşecek mi bulunduğum il de fiba alternatif gibi bankalar Yok burgan da internet üzerinden yapmayı düşünüyordum değişkense yatırmayacam veya 3 aylık 24.10 dan bağlayacam bakalım

burgan ve ingbank sabit değil oranlar değiştikçe güncelleme yapıyorlar ayrıca ing hariç diğer bankalarda günlük hesaplarda boşta para kalıyor.fibadan oran alıp normal vadeli hesap yapabilirsiniz...ytd..[/QUOTE]

sen yine şanslısın.. bizim vade sonu tarihi tam 25 temmuz .. sıkıntı büyük.

6. FED en son faiz indirdiğinde dünyada dolar değersizleşmiş,altın düşmüş, sıcak para amerikadan gelişmekte olan ülke borsalarına pompalanmıştı. Rüya gibiydi...BIST coştukça coşmuş Everest olmuştu, TR nasıl olduysa o dönemde rating şirketlerinden yatırım yapılabilir seviyeye notuna yükselmiş,yabancı fonlar paralarını BIST te değerlendirir olmuştu, havamızdan geçilmez olmuştu.
    Hatırlayanlar söyleyebilir mi o dönemde parayı nereye yatırmıştınız?

7. Mh aradım burganın dediğiniz gibi güldüren hesap değişken şuan 24.10 dan 90 gün bağlamak daha mantıklı sanırım burgan ve alternatif bank herşeyi internetten veya mobil uygulamadan yapılabiliyormu zira benim en yakın şubeye uzaklığım 600-700 km [emoji23]

8.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    FED en son faiz indirdiğinde dünyada dolar değersizleşmiş,altın düşmüş, sıcak para amerikadan gelişmekte olan ülke borsalarına pompalanmıştı. Rüya gibiydi...BIST coştukça coşmuş Everest olmuştu, TR nasıl olduysa o dönemde rating şirketlerinden yatırım yapılabilir seviyeye notuna yükselmiş,yabancı fonlar paralarını BIST te değerlendirir olmuştu, havamızdan geçilmez olmuştu.
    Hatırlayanlar söyleyebilir mi o dönemde parayı nereye yatırmıştınız?
    yine aynı şeylerin olabileceğini nasıl soyleyebilirizki bu durum gerçekleşirse dolardan çok kişinin canı yanacak demektir ki 6.25 uzeri çok terste olanlar var...maliyetiyle beraber yaklaşık 1 yıldır 7 uzeri dolar taşıyanlar var..fed ve trump sayesinde yoksa dolar illüzyonmu olcak..

Sayfa 238/992 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •