Sayfa 729/981 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Ümmet, millet 2.plandadır, her şeyden önce homo sapien'iz. Ümmet feodalizmin millet kapitalizmin ürünüdür..
    Şu anda dünyada sınırlar kalkmış da tek bir Homosapiens devleti kurulmuş gibi konuşmuşsunuz. Öyle bir şey olmadı daha ulus devletlere ait ulus sınırları geçerli hala ,
    ben bu sınırları tanımam hepimiz Homosapiens'iz bize sınır yok diyebilen var mı dünyada? Almanya'da yaşayana Almanya'lı değil Alman diyoruz Fransada yaşayana Fransa'lı değil Fransız diyoruz
    Türkiye'de yaşayana da Türkiye'li değil Türk diyoruz.. İsteyen de Ermeni kökenli Fransız'ım der..

Tabi ne tanıyacağız. Kralını tanımayız.
    Kesinlikle yok hükmündedir.
    Kıskanıyorlar bizi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    5,72 hafif değdi, geri çekti
    2 kuruş bile değil...
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    2 kuruş bile değil...
    Selamlar.
    man adasından 170 milyar doları geri getirdiler şak diye satıyorlar 300-500 avrupanın parasıyla düşürüyoruz doları euroyu şaka bi yana kademeli sermaye kaçışı başlar aylara yayılmış olarak yabancılardan her ay 10 kuruş 20 kuruş yükselmeler görürüz uzun vadede.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    "Millet", kapitalizmin ürünü ama, kapitalizm, çoktan "çok uluslu şirket" kavramını uygulamaya geçti.

Bugün bir şirketin milliyetini tayin son derece zor.

Çok uluslu şirket gibi siyasi olarak da AB gibi devlet birliği denendi.

Ama sanırım başarılı olamayacak.

Oysa ne ümitlerle yüzbinlerce sayfalık hukuk metinleri hazırlanmıştı.

AB den İngiltere örneği gibi çıkanlar olduğu gibi, hayır mersi almayayım diyen bir çok Avrupalı devlet var.

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ah be Reha Bey..neredesin???meydanı boş bulup savuruyorlar,hele birde cafe de biri var adam resmen sosyal medyada yaratılan fake haberleri toplayıp bölücülük yapıyor ama yönetim sessiz,şu ana kadar bildiğim 2 kişi ceza aldı,adamın provokatif mesajı orada duruyor......
    Adam demeyin şuna.
    Adını ben koydum.
    "Bağnaz bebiş"

Bu trollerin hepsinin baş harfi K ile başlıyor bu aralar.
    3 tane gözüme kestirdim.
    Bilen biliyor.

Master_Gamer Guest
    eyy avrupa eyyy amerika ..eyyeyyy.Konya uzay üssümüzü açıklayınca pişman olacaklar.

8.  Alıntı Originally Posted by ÖMER GÜÇLÜ Yazıyı Oku
    AB Turkiye icin yaptirim karari aldi. Karar, AB'den aktarılan kaynaklarda kesinti ve AB ile Türkiye arasındaki Kapsamlı Hava Taşımacılık Anlaşması müzakerelerinin durdurulmasını kapsıyor.
    Abi yandas degilim biseyde degilim ama bu ab salak mi
    Zaten gelen bi kaynak yok
    Ucuslarda ya regular ya codeshare
    E degisen ne?

Sayfa 729/981 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz