Sayfa 474/1024 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Sürekli dolar 50 kuruş olacak diyorsunuz.
    Şimdi buna %40 faizi eklemişsiniz.
    Gerekçelerinizi ve nasıl olacağını anlatırsanız şaka mı yaptığınızı ciddi mi olduğunuzu anlayabiliriz.
    Aksi takdirde slogan olarak algılanır.
    Nasıl bir kafa yaşadığını tam olarak çözemedim. Lakin derin düşündüğünden kuşku yok.

2. Sizinki bişey mi bu tiplere cevap verdim diye en az 10 gün süreyle defalarca ceza verildi bana en sonuncusu 15 günmüydü 25 miydi hatırlayamıyorum bile. Ülke düşmanı olmak serbest herşeyi konuşmak serbest ama biz cevap verince vay efendim sen konu dışına çıktın al sana ceza.

Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Ülkenin İFLASI dört gözle beklerken crash kelimesini diyen MALUM ŞAHISLARA SESLENİYORUM.
    (Dudu bey, sen hariç.)

Hatırlarsanız işte bu forumda o malum şahıs ile bayağı kavga ettim, bu sebeple 2 gün tatile yollandım.
    Malum şahıs NEREDESİN !!!
    İzmir bulunan Gayrimenkul sattığı gibi Dolara çeviren malum Şahıs NEREDESİN !!!

Malum şahıs; bunu ölene kadar unutma: Karanlık ideolojin bu Ülkede hiç bir zaman iktidar olmayacak; o senin savunduğun karanlık ideolojin, 1991 Yılında YOK OLDU. Sosyal Adalet diye halkın Kanını çeken ideolojin 1991 Yılında SSCB dağılması ile YOK OLDU.

Saygılarımı sunarım.
    Forumu kirlettiğim için özür dilerim.

Bu arada Enpara 100 bin üzere 32 günlüğe %12.75 veriyor.

3. Yok arkadaslar ben size sunu diyorum Tl deger kaybetmeye mahkum o yuzden kafanizi yormayin. Alin satin piyasaya can katin. Hayat kisa.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4. Enerji faturamiz agir, dunya rekabet kosullari agir, teknoljide geri kaldik, TL. deger kaybetmeye mahkum Hocam'in dedigi gibi.

Bu politik bir mulahaza degil.

5.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Sizinki bişey mi bu tiplere cevap verdim diye en az 10 gün süreyle defalarca ceza verildi bana en sonuncusu 15 günmüydü 25 miydi hatırlayamıyorum bile. Ülke düşmanı olmak serbest herşeyi konuşmak serbest ama biz cevap verince vay efendim sen konu dışına çıktın al sana ceza.
    Bu Anayasa değişikliğinde Hayır oyu kullandım. Ancak Malum Şahısların deli saçması beyanlarını okudukça hayır verdiğim için köpek gibi pişmanım.

Bu Ülke hepimizin. NOKTA.
    Yemin ederim ki Aklım şu fikri almıyor: Şahsi çıkar uğruna Ülkenin iflası istemek, hatta bu garabet niteliğindeki isteği bu yere yazmayı doğru bulmuyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Enerji faturamiz agir, dunya rekabet kosullari agir, teknoljide geri kaldik, TL. deger kaybetmeye mahkum Hocam'in dedigi gibi.

Bu politik bir mulahaza degil.
    Altına imzamı atarım. Son derecede haklısınız.

Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Zorlu bir pazarlıkla tanışma olarak Anadolu da 700k tl için 14,85 oranla 32 gün bağladım. Aslında mevduat düşünmüyordum, bir avm de eşimle parayı ne yapalım sohbeti yaparken banka memuru kız kulak misafiri olmuş. Bizi ikna etti. Gittik şubesine birlikte ,ağırladı bizi. FED öncesi dolarları çoğaltma taraftarı olan beni de ikna ettiler faize.
    Anadolu uzun zamandır valor uyguluyordu,sizin hesapda valor kaybı oldumu...

8. Dolar önce neden 5 TL olacak?
    Hadi oldu diyelim 5 tl oldu diye neden sıfır atılsın.
    Altını biraz daha doldurmaya çalışın.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Abla totem yapiyorum desem kizarsin.[emoji12] Soyle ilk once 5Tl olacak sonra bir sifir atacaz Tl'den 50 kurus olacak. Ama abla sen istersen 2 sifir atariz dolar 5 kurus olur.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 474/1024 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •