Sizinki bişey mi bu tiplere cevap verdim diye en az 10 gün süreyle defalarca ceza verildi bana en sonuncusu 15 günmüydü 25 miydi hatırlayamıyorum bile. Ülke düşmanı olmak serbest herşeyi konuşmak serbest ama biz cevap verince vay efendim sen konu dışına çıktın al sana ceza.
Yok arkadaslar ben size sunu diyorum Tl deger kaybetmeye mahkum o yuzden kafanizi yormayin. Alin satin piyasaya can katin. Hayat kisa.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Enerji faturamiz agir, dunya rekabet kosullari agir, teknoljide geri kaldik, TL. deger kaybetmeye mahkum Hocam'in dedigi gibi.
Bu politik bir mulahaza degil.
Bu Anayasa değişikliğinde Hayır oyu kullandım. Ancak Malum Şahısların deli saçması beyanlarını okudukça hayır verdiğim için köpek gibi pişmanım.
Bu Ülke hepimizin. NOKTA.
Yemin ederim ki Aklım şu fikri almıyor: Şahsi çıkar uğruna Ülkenin iflası istemek, hatta bu garabet niteliğindeki isteği bu yere yazmayı doğru bulmuyorum.
Yer İmleri