Arama sonucu : 7935 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Sepet yapınca da biri düşerken diğeri çıkıyor ne kar ne zarar oluyor, mesela fonlardan sepet yapayım dedim, altın, değişken, borçlanma, katılım, eurobond ,ppf çeşit çeşit fon aldım böyle olunca da bir kısmı çıkarken bir kısmı düşüyor sonuçta 2 haftadır elde var sıfır oldu. Sanırım alım zamanlamasını doğru yapmak ve bir tarafa ağırlık vermek gerekiyor, mesele şu an neye ağırlık verilmeli onu iyi belirlemek gerekiyor dolar ve altın mı tarafı mı? yoksa borsa mı?
    Biraz tarz yatırımda orta/uzun beklemek gerekli, şu an BIST %20-25 olabilir. diğerleri için yorum yazmam doğru olmaz. Ama muhakkak yatırım danışmanından yardım alın...Bankalarda MT yerine yatırım danışmanı ile muhatap olmaya çalışın,tel ,mesaj vs...onlarla irtibat kurun. MT ler çok fazla türev araçlardan anlamazlar...kısıtlı bilgilerle kısıtlı kazançlara yönlendirebiliyorlar.

Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Biraz tarz yatırımda orta/uzun beklemek gerekli, şu an BIST %20-25 olabilir. diğerleri için yorum yazmam doğru olmaz. Ama muhakkak yatırım danışmanından yardım alın...Bankalarda MT yerine yatırım danışmanı ile muhatap olmaya çalışın,tel ,mesaj vs...onlarla irtibat kurun. MT ler çok fazla türev araçlardan anlamazlar...kısıtlı bilgilerle kısıtlı kazançlara yönlendirebiliyorlar.
    daha önce ucuz para dönemini yaşadık
    Şunu anladım ki Türk insanında para varsa konut alıyor(nizalı bile olsa yeter ki biraz indirim yap)
    dolayısıyla ev fiyatları yakında patlar diyorum
    japonya hongkong ile konut fiyatlarında çekişiriz.
    tahminim yakında en ucuz ev milyon olur.
    Not: yatırım konuta yapılacak.

3.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Şunu anladım ki Türk insanında para varsa konut alıyor(nizalı bile olsa yeter ki biraz indirim yap)
    Herkes evini satmaya çalışıyor şu anda çevremde genel olarak ev almayı düşünen pek yok .

Kiraya çıkarım faize koyarım diye satışa çıkardılar tok satıcı olduğu için alıcı bulamadılar hala

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Tanıdığım enlakçılar ise kan ağlıyor ve yaprak kıpırdamıyor diyorlar.

İnşaatçılar, ara ara hareketlenmeler olsa bile sektörün en az 3 yıla ihtiyacı var diyorlar...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Tanıdığım enlakçılar ise kan ağlıyor ve yaprak kıpırdamıyor diyorlar.

İnşaatçılar, ara ara hareketlenmeler olsa bile sektörün en az 3 yıla ihtiyacı var diyorlar...
    artık devir değişti genç nesil 2.,3. ev peşinde değil. lüks harcamalara yöneliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Yatırım danışmanıyla daha önce hiç çalışmadım, hatta hiç bir bankada mt ile de muhatap olmadım, bugüne kadar finans işlerimi hep internetten hallettim, hisse, fon, bono, vadeli kafama göre aldım sattım. Riskli yatırımlara %10-15 ayırıyorum zaten kalanı da bono veya mevduatta oluyor. Onun için de yatırım danışmanına pek gerek olmuyor. Ama tahvil almak için bir yatırım şirketinde hesap açmayı düşünüyorum, oradan yardımcı olurlarsa bir miktarı ile onlara uygun hareket edebilirim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •