Sayfa 247/992 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1.  Alıntı Originally Posted by greenmevduat Yazıyı Oku
    gerçekten burgan 24,10 oranı 23,75 çekmiş...buda gösteriyor ki faizlerlerde budama yapacaklar...riskli dolarmi alalım yoksa tl vadelide düşük oranlara razimi olalım...resmen küçük birikimcileri yıldırmaya çalışıyorlar...gerçi bunlar birikim yapanı değil tüketim yapanı seviyor...herşey beklenir....
    Ne yapacaklari ustat.yapildi bile 25 temmuzdan kokten kesmesinler de .ama mb bsk makul reel faiz olacak demis .ehh bu da iyi .2016 da 2017 de reel faiz falan da yoktu ..0.50 falan anca ..

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ne yapacaklari ustat.yapildi bile 25 temmuzdan kokten kesmesinler de .ama mb bsk makul reel faiz olacak demis .ehh bu da iyi .2016 da 2017 de reel faiz falan da yoktu ..0.50 falan anca ..
    makuldan kasit yarim puansa bir kerede olmasada yil sonuna kadar 800 bp indirim demek bu dolar kuruyla mumkun degil .

3.  Alıntı Originally Posted by greenmevduat Yazıyı Oku
    o kadar parayı sadece dolarda bırakmazdım fed 'in faiz indirebileceği trump in güçsüz dolar istediği bu senelerde çok riskli...
    Ne yapmayacağınızı değil ne yapacağınızı sormuştum aslında. İlk mesajınızda ne yapmayacağınızı söylemiştiniz zaten. Saygılar

4. Parayı nereye bağlasam, nasıl sepet yapsam ....kafalar hep karışık. Deneyiminiz ve üstünde çalışacak zamanınız yoksa profesyonel yardım alın arkadaşlar. Yoksa arada derede geçen aylar yıllar...birikim +yatırım tasarruflarınızı negatif etkiler.
    Sepet yapın = dönemsel değişikliklerle döviz, altın,mevduat,bono, ppf fon,değişken fon ve sağlam bist30 hisse alın.
    dövizciler şunu gözardı etmeyin, CHF,Pound,Yen dönemsel olarak daha iyi getiri sağlayabiliyor.Gözü kapalı dolara gömmeyin bunu da sepet yapın.
    Yada kısaca profesyonel yönetilen Değişken bir fon seçip , onların sepetine dahil olun...Tacirler,Gedik,İşyatırım,Akyatırım bakabileceğiniz alternatifler olabilir.
    Not: 500k dolarım olsa asla sadece vadeli hesaba koymazdım. En az 3 alternatifli bir sepet yapardım.

5.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Parayı nereye bağlasam, nasıl sepet yapsam ....kafalar hep karışık. Deneyiminiz ve üstünde çalışacak zamanınız yoksa profesyonel yardım alın arkadaşlar. Yoksa arada derede geçen aylar yıllar...birikim +yatırım tasarruflarınızı negatif etkiler.
    Sepet yapın = dönemsel değişikliklerle döviz, altın,mevduat,bono, ppf fon,değişken fon ve sağlam bist30 hisse alın.
    dövizciler şunu gözardı etmeyin, CHF,Pound,Yen dönemsel olarak daha iyi getiri sağlayabiliyor.Gözü kapalı dolara gömmeyin bunu da sepet yapın.
    Yada kısaca profesyonel yönetilen Değişken bir fon seçip , onların sepetine dahil olun...Tacirler,Gedik,İşyatırım,Akyatırım bakabileceğiniz alternatifler olabilir.
    Not: 500k dolarım olsa asla sadece vadeli hesaba koymazdım. En az 3 alternatifli bir sepet yapardım.
    Sepet yapınca da biri düşerken diğeri çıkıyor ne kar ne zarar oluyor, mesela fonlardan sepet yapayım dedim, altın, değişken, borçlanma, katılım, eurobond ,ppf çeşit çeşit fon aldım böyle olunca da bir kısmı çıkarken bir kısmı düşüyor sonuçta 2 haftadır elde var sıfır oldu. Sanırım alım zamanlamasını doğru yapmak ve bir tarafa ağırlık vermek gerekiyor, mesele şu an neye ağırlık verilmeli onu iyi belirlemek gerekiyor dolar ve altın mı tarafı mı? yoksa borsa mı?

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Sepet yapınca da biri düşerken diğeri çıkıyor ne kar ne zarar oluyor, mesela fonlardan sepet yapayım dedim, altın, değişken, borçlanma, katılım, eurobond ,ppf çeşit çeşit fon aldım böyle olunca da bir kısmı çıkarken bir kısmı düşüyor sonuçta 2 haftadır elde var sıfır oldu. Sanırım alım zamanlamasını doğru yapmak ve bir tarafa ağırlık vermek gerekiyor, mesele şu an neye ağırlık verilmeli onu iyi belirlemek gerekiyor dolar ve altın mı tarafı mı? yoksa borsa mı?
    Biraz tarz yatırımda orta/uzun beklemek gerekli, şu an BIST %20-25 olabilir. diğerleri için yorum yazmam doğru olmaz. Ama muhakkak yatırım danışmanından yardım alın...Bankalarda MT yerine yatırım danışmanı ile muhatap olmaya çalışın,tel ,mesaj vs...onlarla irtibat kurun. MT ler çok fazla türev araçlardan anlamazlar...kısıtlı bilgilerle kısıtlı kazançlara yönlendirebiliyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Yok baglamadim.1/5burgan 23.75 1./5 seker finansal bonosu1/5 .24.62 1/5 aktif ..1/5 kiraz bölecegim artik ..3 ay sonra allah kerim
    Diğer 1/5 te Ppf mi acaba

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Biraz tarz yatırımda orta/uzun beklemek gerekli, şu an BIST %20-25 olabilir. diğerleri için yorum yazmam doğru olmaz. Ama muhakkak yatırım danışmanından yardım alın...Bankalarda MT yerine yatırım danışmanı ile muhatap olmaya çalışın,tel ,mesaj vs...onlarla irtibat kurun. MT ler çok fazla türev araçlardan anlamazlar...kısıtlı bilgilerle kısıtlı kazançlara yönlendirebiliyorlar.
    daha önce ucuz para dönemini yaşadık
    Şunu anladım ki Türk insanında para varsa konut alıyor(nizalı bile olsa yeter ki biraz indirim yap)
    dolayısıyla ev fiyatları yakında patlar diyorum
    japonya hongkong ile konut fiyatlarında çekişiriz.
    tahminim yakında en ucuz ev milyon olur.
    Not: yatırım konuta yapılacak.

Sayfa 247/992 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •