Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
22 temmuzda belki 3-4 puan düşürür ama 6-7 puan daha sonra artırmak zorunda kalacak. KGF ler şaka değil, gerçekten ödenmiyor. Dün bir firma ile görüştüm, 3-4 belediyeden 1 yıldır alacağım var, alamıyorum dedi. Üstelik dolara göre ciddi zararı var, alsada kgf leri ödeyemeyeciğini söyledi. işbank son 10 günde 0,25 geri çekti. Bence 300-400 geri gelecekse büyük bankalar bunu fiyatlamalı.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
aslında doların fiyatı yok.X..bastıkları için sanki fiyat varmış gibi...palavar....devamlı aşşagı bsıyorlar.yolunsonu palavra....bomba gibi.
az önce hesap kapatmak için ıcbc şubeye uğradım dünyanın en büyük bankasına para yatırmak istemez misiniz dendi)
teklifiniz ne dedim 23.25 90 gün günlük faiz veriyoruz dediler ama 50 bin limitle,üstüne yok,komik değil mi dedim daha üstüne kaç dedim günlükte 21 aylık bağlarsanız da 22 imiş,erdoğan biliyorsun faizleri sıfırlayacak dedi bana,ekonomi haberleri takip ediyorsam eğer.
bu da böyle bir anımdır,hesabı pasifleştirdim çıktım.
Yer İmleri