Sayfa 46/469 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 361 - 368 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. yukardaki format üzerine ufak düzeltmeler yapın, dilekçede gereksiz konulara yer vermek çoğu zaman işe yaramıyo. konuyla ilgili az ama öz yazmak çok daha iyi olacaktır.

ufak tfek hatalardan dolayı herhangi bir maddi sorumluluğumuz yok, neticede kapta yayınlanan bilgiler kadar fikir sahibiyiz.

sayın deniz 4 madde yi yazamam ben çünkü o başvuru benim elimde yok tarih sayısı yada mahkeme numarası var mı sende ytd
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Arkadaşlar SAYIN DENİZ - İNDE YARDIMIYLA dilekçe bitti ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN .. BAŞVURUYU HER TÜRLÜ HAKKIMIZ SAKLI KALMASI ADINA BAŞVURUYORUM . BİZLER SERMAYEMİZ KADAR SORUMLUYUZ EN KÖTÜSÜ DAHA YARGI AŞAMASINDA OLAN VE UYARI BİLE ALMADAN TAHTANIN KAPANMASINI KABULLENMEK ÇOK ZOR. YTD
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

4. sn. murat doğan ve sn. deniz4837 çalışmalarınızı şimdi okudum. ÇOK BEĞENDİM. Ben de şirkete mail olarak yazmış ve burada da paylaşmıştım. acaba genpower ın bir marka değeri yok mudur? Dardanel böyle bir değer oluşturdu ve 42 milyon dolar bedel tespit edildi. kaç yıldır kotta kalıyor. tabi ki banka borçlarını da yapılandırmış durumda. bence dünyada örneğin alibaba sitesinde bile satış yapan genpower markasının bir piyasa değeri vardır. atıyorum 10 milyon dolar. doğru mu düşünüyorum?

yatırım tavsiyesi değildir..

5.  Alıntı Originally Posted by nicomedia Yazıyı Oku
    sn. murat doğan ve sn. deniz4837 çalışmalarınızı şimdi okudum. ÇOK BEĞENDİM. Ben de şirkete mail olarak yazmış ve burada da paylaşmıştım. acaba genpower ın bir marka değeri yok mudur? Dardanel böyle bir değer oluşturdu ve 42 milyon dolar bedel tespit edildi. kaç yıldır kotta kalıyor. tabi ki banka borçlarını da yapılandırmış durumda. bence dünyada örneğin alibaba sitesinde bile satış yapan genpower markasının bir piyasa değeri vardır. atıyorum 10 milyon dolar. doğru mu düşünüyorum?

genpower marka değeri vardır tabi 10 20 olabilir 30 da olabilir bunu ttk nın bilançosunda göstermeleri şart ve bu bilançoyu kap ta yayınlayamazlar artık sadece bu bilançoyu spk ya verebilirler bir an önce böyle bir bilanço hazırlayıp spk ya vermesi gerekiyor şirketin marka değeri ile birlikte o zaman eksi öz sermaye artıya dönebilir y.t.d.

6. aynen sn. meteak. umarım şirket değerlendirir.

Hemen merakınızı gideriyim patent uzmanı spk onaylı şirketin 12 adet markasına 7.5 milyon fiyat biçmiş arkadaşlar YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Hemen merakınızı gideriyim patent uzmanı spk onaylı şirketin 12 adet markasına 7.5 milyon fiyat biçmiş arkadaşlar YTD
    sn. murat doğan 7,5 milyon tl dimi dolar değil. tl ise az olmuş yaa

Sayfa 46/469 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •