birileri yanıp tutuşuyor yine müteahhitlere kredi vermek için.. haaa müteahhit öder ödemez kredi borcunu çok önemli değil.. giren özel bankalara ve tabiki kamu bankaları üzerinden vatandaşa girecek yine.. no problemmm ..
birileri yanıp tutuşuyor yine müteahhitlere kredi vermek için.. haaa müteahhit öder ödemez kredi borcunu çok önemli değil.. giren özel bankalara ve tabiki kamu bankaları üzerinden vatandaşa girecek yine.. no problemmm ..
Zaman borsa zamanı olacak bence...
FED'in faiz indirimi olayının ilk konuşulmaya başlandığı andan itibaren bu düşüncedeyim. Çok iyi fırsatlar vardı, bazıları dipten %30 falan yaptı bir iki ay içinde... Geri dönerlerse ciddi şekilde düşünüyorum ama geri geleceklerini sanmıyorum...
Konjonktür ilginç bir şekilde bir anda değişti... Bu ekonominin yola girdiği anlamına gelmiyor tabii ki... Ama bir süre kötü haberler dikkate alınmayacak, yeni trend bu gibi gözüküyor. O yüzden de dolar 300-400 puanlık faiz indirimine rağmen beklendiği gibi artmayabilir...
Bu ortamda %25'leri görmüş mevduatçıyı %15'lik mevduat kesmeyecektir, dolar da stabil kalırsa, bu borsaya yönelimi getirebilir.
Betona yönelimin de gerek fiyatların hala şişkin olması gerekse ekonominin rayına oturmuş olmaması nedeni ve birkaç başka nedenle olmayacağını düşünüyorum.
Pardon bu fil MK ne? PPF mi? Nasıl 84 günlük oluyor? Nasıl alınır?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri