Sayfa 597/1000 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Detaylar aşağıda gerçeklik kısmına siz karar verin
    AZİMUT PYŞ KAR PAYI ÖDEYEN HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GSP

Fonun yatırım stratejisi; fon toplam değerinin en az %80'i devamlı olarak yerli ve
    yabancı ihraççı paylarına yatırılır. Fonun yatırım stratejisi uyarınca ağırlıklı olarak BIST Temettü
    Endeksine dahil olan ihraççı paylarına yatırım yapılır. Diğer taraftan BIST Temettü Endeksine dahil
    olmamakla beraber yapılan analizlerle birlikte temettü potansiyeli yüksek görülen ortaklık paylarına
    fon portföyünün %40 ını aşmamak kaydı ile yatırım yapılabilir. Fonun hisse senedi yoğun fon
    olması nedeniyle fon portföy değerinin en az %80 i devamlı olarak menkul kıymet yatırım
    ortaklıkları payları hariç olmak üzere BİST te işlem gören ihraççı paylarına, ihraççı paylarına ve pay
    endekslerine dayalı olarak yapılan vadeli işlem sözleşmelerinin nakit teminatları, ihraççı paylarına
    ve pay endekslerine dayalı opsiyon sözleşmelerinin primleri ile borsada işlem gören ihraççı
    paylarına ve pay endekslerine dayalı aracı kuruluş varantlarına yatırılır. Fon portföyüne yabancı para
    ve sermaye piyasası araçları da dahil edilebilir.
    Buna göre fon, düzenli olarak nakit temettü ödeyen ortaklık paylarına yatırım yaparak,
    yatırımcısına orta-uzun vade perspektifinde bu payların değer artışlarından elde edilen sermaye
    kazancı ile dağıttıkları temettülerden oluşacak bir nakit akışı sağlamayı hedeflemektedir. Söz konusu
    nakit akışı, her yılın Ocak ayının ilk iş günü ile Temmuz ayının ilk işgünü yapılacak kupon ödemeleri
    ile sağlanacaktır. Kupon ödemesinin oranı; 6 aylık dönemde tahsil edilmiş olan nakit temettülerin
    toplamının, dönem sonu itibariyle fonun dolaşımda bulunan pay adedine bölümü ile bulunur. Fonun
    ödeyeceği kupon, fonda oluşan karın dağıtımı değil, elde edilen nakdin uzun vadeli yatırımcılara
    yansıtılmasıdır. Bu tutarın ödenmesi ile fonun toplam değerinde kupon tutarı kadar azalış
    gerçekleşecek ve bu azalış katılma payı fiyatına oransal olarak yansıyacaktır.
    kupon ödemesi diyor ama nakit vermeyeceğim diyor? ne diyor yani bu
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ben 5 serisi alacak gibiydim şu anki alırken. Hadi 5 olmazsa 3 olur mu dedim koltuğa oturunca olmaz dedim.
    Ben bmw ye isinamadim be ustad. Hic almadim ama arkadaslarinkinden bildigim parasinin arabasi degil.

En guzeli volvo
    Ucak gibi gogus yapmis adamlar
    Ama satisi yok iste

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    kupon ödemesi diyor ama nakit vermeyeceğim diyor? ne diyor yani bu
    Valla bravo
    Bayan olarak gece gunduz kosturuyorsunuz
    Benim hanimda beni telefonla yanina cagiriyor.
    Isyerinde yapma bari dedim yok
    Illa sekreterine soyluyor
    O gelip bana soyluyor...

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki
    Ama bu vergilerle o araçları almam
    MTV'leri bile fahiş
    Sonra MTV'yi kurtaracaz diye fon peşinde koş dur😄
    Direkt petrol fonu alırım veya elektrikli olursa aldığım araba elektrikli araçlar karma fonunu alırım

5. Bu arada cafe ayrıldığı başlığı 2'ye katlamış
    İşler iyi gidiyor
    Ciro güzel

Aklima şu da geliyor.. 500 bp indirirmişiz .. fed sabit bırakıyormuş... aklimda deli düşünceler...

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu arada cafe ayrıldığı başlığı 2'ye katlamış
    İşler iyi gidiyor
    Ciro güzel
    Ustadim daha izin donemindeyiz
    Ben yeni geldim
    Bankaci izinde
    Selcuk abi izindeydi vs
    Izinler bitsinde siz gorun kafeyi

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tapu masrafi ne ustadim
    Indirim var suan yuzde 3
    600 k lik eve 7 k oduyorsunuz rayic uzerinden
    Masrafmi bu...
    Bu yazdiginizi unutmayin konut kredileri 1 e dussun hatirlatacagim������
    benim açımdan ev bir yatırım aracı olmaktan çıkmıştır.
    3 ev var, ikisi kirada. Kiracı ile uğraşmaktan gına geldi. Piyasa tamamen düzelene kadar eve yatırım yapmam. İsterse faizler bir alına gelsin. Parası bol alan iyi ve işlek bir semtten işyeri alabilir ama o da riskli.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Sayfa 597/1000 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •