oooo hoþ gelmiþsi dostum..seni burada tekrardan görmek sevindirici...asýl buraya renk veren sensin dostum....biz biraz da tahminler yürüterek ve el yordamý ile bir þeyler tespit etmek zorunda kalýyorken sen bizzat elinde dürbün olaylarý bire bir görebilen birisin...o yüzden de senin düþüncelerin daha saðlam ve güvenilir....
ben sana da kitapçýya da ve diðer arkadaþlara da baþarýlar diliyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
geçmiþ olsun abi ceza yemiþin kodeste iken sana slm yolladým umarým almýþýndýr
ben gördüklerimi ve söylenenleri sýkýntý ve güzellikleri arka sayfalarda sýraladým
sýra sizlerde þu bilanco gelsede temelde ak mý karamý siz bilanco uzmanlarýndan
önümüzü görcek kelimeler duysak
tüm yatýrýmcýlara bende bol kazançlar dilerim...
saðlýk ve mutluluklar dilerim![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
bir miktar ceza yemiþtim dostum...bir topikte bazý yorumlarýmý siyaset olarak algýlayanlar beni þikayet etmiþti...moderatörler de cezayý basmýþlardý...bana göre hiç de siyaset deðildi söylediklerim ama yine de problem deðil..o sayede biraz kafayý dinledik..mesajýn ise bana ulaþmadý dostum...istiyorsan tekrardan yaz...ben de çok merak ettim yazdýklarýný...
son yorumlarýmda da söyledim dövizin düþtüðü bir ortamda döviz bazýnda uygun faiz ile borçlanmýþ þirketlerden olan baðfasýn bundan sonraki çeyreklerde olumlu etkilenmesi gerekiyor...çiftçi de biraz kendine gelir ve gübre tüketimini artýracak olursa baðfas yoluna devam eder...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
abi
ne oldu gene
ya abi þu izcinin mýrmýrým dediði arkadaþla ne derdin var senin öyle buz gibin
takýlma boþ ver hisse baþlýklarý dýþýnda siyaseten farklý görüþste olduðumuz insanlarýn tavrýndan etkileniyor, onlarsa beni gördüklerinde reisi görmüþçesine öfkelrini benden çýkarýyorlar.
Son düzenleme : kitapci34; 19-07-2019 saat: 15:42.
þincik yazmadan olmaz
baðfaþ 2016 zirvesi, 16 tl üzeri, usd karþýlýðý 5.80 gibi
abartý yok, rakamlar ortada, üstelik son yatýrýmý yokkene.
Son düzenleme : kitapci34; 19-07-2019 saat: 15:49.
sen bilirsin dostum ....... bende beðeniyorum yalnýz yakýn geçmiþin kazandýran hissesi, öyle çok ciddi bir çýkýþ beklemiyorum doðrusu, ama baðfaþ öyle deðil yatýrýmýný tamamlamýþ olmasý ektiðini biçeceði zaman hasat zamanýdýr, birde .........yakýn geçmiþin primli hissei olmasýna raðmen, baðfaþ kadar ciddi bir yatýrýma gidip gitmediðini bilmiyorum, sektör cazip o baþka þey de gübre sektörü de cazip, çünkü geçmiþ senelerde terör olaylarý dolayýsýyla yasaklanan satýþlar sektörü fena tökezletti, baðfaþ tüm bunlarý geride býraktý artýk küllerinden doðma zamaný. gene de karar senin tabi ki.
buda bir arkadaþa özelden yazdýðým
Yer Ýmleri