Sayfa 85/817 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 673 - 680 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. Durumumuz!!!!

"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

Alıntı Originally Posted by ROYAL Yazıyı Oku
    Kasten mi yapıyosun yoksa orjinal halin mi bu?
    kardeşim ben nerden bileyim ne bk yicekler zaten ona sövüyorum ya!!!!!!!!!!! açıklama YAPMIYORLARRRRRRRRRRRRRR YATIRIMCI DOSTU DEĞİL BUNLAR DÜŞMAN GİBİ DAVRANIYORLAR
    herşeyi bilale anlatır gibi anlatalım sana istiyosun heralde????
    Senin bu ve bunun gibi soruların yüzünden foruma girip bakası gelmiyor insanın mal mal soru sormaktan ne zaman vazgeçeceksin???????
    Neden sinirleniyorsun royal hocam madem Marshall boya ve vernik yatırımcısısın sinirlerine hakim olmayı öğrenmiş olman gerekmez mi? Sakin ol. Ayrıca adamlar belki inşaat işine belki enerji işine belki süt ve yumurta işine girecekler o yüzdende bu maddeyi değiştirmek istiyor olabilirler bunun neresi kötü?

Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    Hani siz veda etmiştiniz.Bizde şimdi soruları soracak zati muhterem kalmadı diye çok üzülmüştük.
    Baktım buradaki zati muhteremler terkedilecek gibi değil satış emirimden 50 lot iptal edip ızdapsız olmaz dedim

Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku

Durumumuz!!!!

Bu durumda aşçı Marshall oluyor sanırım devrikiki hocam vay uşağa vay uşak kim?

Koçtaş'ta olmasa ne yapacaklar acaba sağolsun dyo ve marshall reklamı vermiş koçtaş ekranlarda dönüyor reklam ve pazarlama giderleri yarı yarıya düşer artık dimi

15 litrelik Marshall tavan boyası sadece 47.5 lira Koçtaş'ta sudan ucuz be ya

Royal hocam üj bej kutu atalım tavanarasına ucuz ucuz

8. Millet sıyırmış aq teknik sen hedefden yatırımdan konuşan Yok böyle hissenin a q

Sayfa 85/817 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •