$=5.66239...
Selcuk abi
Simdi sizde sayisalcisiniz ve bilirsiniz ki 120 hizla iki arabanin carpismasi 240 la duz duvara vurma etkisidir. Hizlarin toplam etkisi ortaya cikar.
240 la duz duvara vurupta icinden sag cikilir mi? Tamamen allahin takdiri.
Bence kotu yonden bakmayin
Konfor acisindan arastirin
Boyle kaza dusuncesiyle yola cikilirsa dedigim gibi mercedesle kaza yapip olende var...doganla takla atip burnu kanamayanda var...
Halkimiz cahil oldugu surece kazalar kacinilmaz
Adam onunu goremedigi yerde boktan arabasiyla sollama yapar karsidan gelenle carpisir. Bu cahillikten baska birsey degildir. Dikkat edin hepside eski bassan gitmeyecek bassan durmayacak cinsten araba
Kimse yanlis anlamasin ama ehliyet icin ozel bir sinav olmali
Belirli bir kultur ve beyin seviyesi olmali
Git gel yolda kamyon arkasinda mercedesle bekliyorum. Arkamdaki bana korna calarak benimle birlikte kamyonu solluyor. Gecerkende el hareketi yapiyor. Biri cami acti altindaki arabadan utan dedi. Iste boyle zir cahillerle ayni trafikteyseniz mercedese binseniz ne olacak. Belki zincirleme kaza olacak o salak kurtulacak ben olecegim
Ozetle kaza aninda ne olurdan ziyade konfora ekipmana bakin ustadim...orta sinif arabalarin guvenligi de konforu da iyidir cok lukse ihtiyac olmadigini dusunuyorum sizin bakis aciniza gore...bizimkiler tamamen luks yoksa karsidan geleni altimiza alalim mantigiyla suv almadik...syg
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri