Originally Posted by Webster Biten haniminkiydi ustad Benim daha 6 ay vardi Hayir zinhar 6 ay olmustu Neden oldugunu bulamiyorlarmis Canlari ce...me Valla üstad o zaman hakkınızı savunacaksınız
Herkese merhaba
Originally Posted by admustafa Valla üstad o zaman hakkınızı savunacaksınız Fiba da 23.5 vermese savunurdum bosverin ustadim Bugun tapuda biri vardi benden once Adi aydinmis Meslegi de tesadufe bak dis hekimiymis Ev aliyordu hemde dikmenden benim evin yanindan... Aklima cok kotu seyler geliyor...😃😃
Originally Posted by aydinc Herkese merhaba Merhaba kardesim hg
Bunlar gecelik repo uyguluyorlar Mevduat faizinde vade dolunca başta oran neyse onu vermeleri gerek ,
Originally Posted by eaw Bunlar gecelik repo uyguluyorlar Mevduat faizinde vade dolunca başta oran neyse onu vermeleri gerek , Fiba oyle yapiyor
Originally Posted by Webster Fiba oyle yapiyor Ustat sizin paralarda bi tukenmedi gitti son zamanlarda 2 ev aldiniz hala dunyanin parasini tutuyorsunuz [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by aydinc Herkese merhaba Nerdesiniz ustat plajda cafelerde neler konusuluyor neler dinleyip gozlemlediniz anlatin hele Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri