Originally Posted by Webster Sen sutbiyikmisin Sutbiyik arazi dolar basliginda haslamislardi en son ;) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bikaç güne beton kredisi açacam 250k
Originally Posted by Batman Sutbiyik arazi dolar basliginda haslamislardi en son ;) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ustad ben senle myfinans hocadan supheleniyorum Kirli ciki sizsiniz gibi...
Originally Posted by mertkucukuncu bikaç güne beton kredisi açacam 250k k Ev mi aliyorsun mert kardesim
Originally Posted by Webster Ustad ben senle myfinans hocadan supheleniyorum Kirli ciki sizsiniz gibi... Myfinans ustadi bilemem ama ben garibanim sizin yaninizda burada zenginler ucuz arabaya biniyo oradan anlayin )) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Myfinans ustadi bilemem ama ben garibanim sizin yaninizda burada zenginler ucuz arabaya biniyo oradan anlayin )) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bakin selcuk ustadim nitelikli yatirimci ama araba rent a car dan bozma ) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Webster Biten haniminkiydi ustad Benim daha 6 ay vardi Hayir zinhar 6 ay olmustu Neden oldugunu bulamiyorlarmis Canlari ce...me Sorunu çözüp zararınızı gidermezlerse TBB Hakem heyetine başvurabilirsiniz internet üzerinden Lehe sonuçlanır bence
Originally Posted by Batman Bakin selcuk ustadim nitelikli yatirimci ama araba rent a car dan bozma ) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yok ustad o eskisendi Suan rent a carlardaki arabalari gormelisiniz hem de sudan ucuz... Selcuk ustadin durumuna gelecek olur isek, O iyi bir arabaya binmek istiyor ama yenge izin vermiyor😃😃😃😃
Forum Rules
Yer İmleri