-

Originally Posted by
tuyocu
Yönetici arkadaşlarin diger kagidimdaki karaktersizi susturmaya gücü yetmiyor heralde,adam hergün kağıdı gömüyor,bozulmuş psikolojoleri yerle bir ediyor.Tamam fikrini söyle, sebeplerini açıkla bizde fikirlerinden yararlanalım. Hergün sakın kimse almasın diyor,aleni yönlendirme yapıyor ve hala yazmaya devam edebiliyor.Uyariliyor ama yaptirim az geldiği icin bunaltmaya devam ediyor.Sovsek bizim yazi siliniyor, sovmesek bize yazık. Ne yapacagiz?Eskiden daha aktiftim 20 sene öncesinden, merakta vardı tabii,simdi sıkıldım, strese girmemek için fazla takilmiyorum.Bunada yönetim çare bulabilirse iyi olur.Silinmezsede memnun olurum.OHH be içim rahatladı.
GECEN HAFTA bu konuyu yönetimden bir beyefendi ile bu topikte yazıştık
haklı nedenlerini sundu sanırım kaçırdın bu sohbeti .....
sonra hisse dışı sohbet diye o yazılarıda sildi 
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda 
:
-

Originally Posted by
tuyocu
Burda sayın kitapçıyla tatli atışmalar oluyor,heralde geçmişten birseyler var,ama yinede atışma seviyeniz cok güzel...Silinecek birsey yok gördüğüm kadarıyla.
yalan yok dostum şimdi her topikte musamma gösteriliyor ...şikayet edin gereğini yapalım falan deniliyor
ama bizim beyefendi nin geçmişi karanlık 3. niçk olunca ondan burası göz altı pazarıında
:
-

Originally Posted by
MR&MRS
14 ay önce cizilen grafik boşa geçen 14 ay
:
-

Originally Posted by
MR&MRS
yalan yok dostum şimdi her topikte musamma gösteriliyor ...şikayet edin gereğini yapalım falan deniliyor
ama bizim beyefendi nin geçmişi karanlık 3. niçk olunca ondan burası göz altı pazarıında

ilk nickimi bana gre hiç yoktan iptal ettiler, 2. nickimi izci beğenmedi ısrarla bunu değiş dedi, o nick de CUK oturmuştu üzerime aslında, plaka değişikliğiyle(kitapçı08) 34 oldu soslolojide, psikolojide, siyaset de tek doğru yoktur, matematik değildir.
Son düzenleme : kitapci34; 22-07-2019 saat: 23:52.
-

Originally Posted by
mr&mrs
14 ay önce cizilen grafik boşa geçen 14 ay
bence herkes işni yapsın temelci'yi zora sokmadan, körün fili tarifi gibi teknik yazmasına fırsat vermeden, ne yapcaz biz eskiyi yenisi nerde?
-
komutan geldi
Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (4 üye ve 7 ziyaretçi)
MR&MRS, Elbruz bey, kitapci34, MedwiG
:
-

Originally Posted by
kitapci34
bence herkes işni yapsın temelci'yi zora sokmadan,körün fiili tarifi gibi teknik yazmasına fırsat vermeden, ne yapcaz biz eskiyi yenisi nerde?

özelden dedimya düşeni kıralım atarız yeni bir grafik
dönemsel macd dönmeden her çıkış sınırlı kalır bunada aylık-haftalık-günlük direnç adını veririz
:
-
Yayınlanmış verilere göre çoook pahalı geleceğe göre fikrim belli, gelecek de bir gün gelecek zaten
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri