-

Originally Posted by
kitapci34
Bağfaş dip çalışması yapıyor. Düşeni kırması lazım.Sanki sizi biraz bekletir gibi bana göre.
Bu da teknikçi dostumun yorumu, mırmır da böyle düşünüyor galiba, kalav dönmedi küstüm ona.

yükselen bir trent içersinde olunsa idi gelen 140.000 ve 75.ooo bin tonluk gübre satış haberleri ile
şimdiki bulunduğu rakamın en az %40 daha yukarıda olması gerekiyor du
düşüş trendi içersinde geldiği için bu haberleri ben artçı haber olarak nitelendiriyorum
nasipse şubattan sonra gelecek bu tip haberler San Andreas depremi etkisi yapmasını
ön görüyorum Y-T-D
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda 
:
-

Originally Posted by
MR&MRS
yükselen bir trent içersinde olunsa idi gelen 140.000 ve 75.ooo bin tonluk gübre satış haberleri ile
şimdiki bulunduğu rakamın en az %40 daha yukarıda olması gerekiyor du
düşüş trendi içersinde geldiği için bu haberleri ben artçı haber olarak nitelendiriyorum
nasipse şubattan sonra gelecek bu tip haberler San Andreas depremi etkisi yapmasını
ön görüyorum Y-T-D

e orası çok uzak değil mi?
-
Adamlar geçen senemi daha önceki mi karıştırdım araba yapmaya niyetlendiler, hisseler x 2 yaptılar sonuç hüsran tabi de, ne bileyim birisi yaw ben maden buldum bilmem kaç senede inşaallah maşaallah bi ortak bulacaz madeni çıkaracağız dedi x 5 yada daha fazla yaptı, tabi sonu gene hüsran da, bğfaş öyle değil yok olan fabrikayı kurdu üretiyor satıyor, çalışanların elleri alışacak daha makinalara ki tam kapasite çalışsın yüksek verim alsınlar, aynı yeni telefon alıpta alışmak gibi, bir süre kuracalyacaksın sonra alışır bakmadan da robot gibi kullanmaya başlarsın öyle artar fabrikada verimlilik, hem biz sudaki balık değiliz, tezgahtayız.
-

Originally Posted by
kitapci34
e orası çok uzak değil mi?
bakış açına göre değişir 180 gün 25 hafta 6 ay 2 dönem
2 dönen olarak bakınca çok yakın görünüyor bana
gedzada kaç dönem geçirdiniz?
:
-

Originally Posted by
kitapci34
Adamlar geçen senemi daha önceki mi karıştırdım araba yapmaya niyetlendiler, hisseler x 2 yaptılar sonuç hüsran tabi de, ne bileyim birisi yaw ben maden buldum bilmem kaç senede inşaallah maşaallah bi ortak bulacaz madeni çıkaracağız dedi x 5 yada daha fazla yaptı, tabi sonu gene hüsran da, bğfaş öyle değil yok olan fabrikayı kurdu üretiyor satıyor, çalışanların elleri alışacak daha makinalara ki tam kapasite çalışsın yüksek verim alsınlar, aynı yeni telefon alıpta alışmak gibi, bir süre kuracalyacaksın sonra alışır bakmadan da robot gibi kullanmaya başlarsın öyle artar fabrikada verimlilik, hem biz sudaki balık değiliz, tezgahtayız.
bizim böyle bir beklentimiz yok bizde kurulu bir düzen var
sabit tonajlı bir fabrika ne üretirse onu satar
kaza ile geleçek en büyük beklenti cengiz holdinge satışıdır fabrikanın
:
-

Originally Posted by
MR&MRS
bakış açına göre değişir 180 gün 25 hafta 6 ay 2 dönem
2 dönen olarak bakınca çok yakın görünüyor bana
gedzada kaç dönem geçirdiniz?
Bak ben emekliyim diyorum yaşlandım diyorum, ''takvimlerden haberin yok mu geçiyor yıllar''ı pek sık dinler oldum, burayada attım dinleyesiniz diyede mod hemen siliyor, valla çok bi güzel söylüyor YENGİ.
-

Originally Posted by
MR&MRS
izcim vurdu parayı uğramıyor
kendim kazanmış gibi seviniyorum
tebrikler yalın abime

Sağolasın, Hisse net'in en iyi dostum ve güzel insanı...
-
:
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri