Sayfa 591/976 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Görüyorsunuz değil mi iftira iftira iftira. Bakin ben yazıyı dün yazdım yüzde 16 iken. Bugün de kağıdın durumu ortada. Sormayacakmisiniz. Adam dün yazmış yazıyı sen niye 22 sinin grafiğini atiyorsun diye.

HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ben yemin ediyorum ki silmeyi bilmem.

yönetim diyorum... Birazdan gelip konu dışında ki tüm yazıları silecek diyorum......

3. doğru yazını 23 ünde yazmışsın ben 22 si diye baktım burada haklısın özür dilerim

930 ideas ı görünce

4. Adam göz göre göre iftira arıyor 23 unde yazdığım yorumu 22 sinde yazmışım gibi arıyor. Hiç sesiniz çıkmayacak mı bunu gördüğünüz halde yazmayacak misiniz? Hakliyla haksızı gördüğünüz halde ayirmiyacakmisiniz?

5. Size bir şey diyeyim mi hepiniz dilsiz şeytansiniz bu yazıları şu ana kadar okuyup sesiz kalanlar varya işte onlar. Yolda haksızlığa uğrayan masum birine yardim etmeyen insanlar kadar değersizdir. Gözümde.

6.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    doğru yazını 23 ünde yazmışsın ben 22 si diye baktım burada haklısın özür dilerim

930 ideas ı görünce
    Benden özür dileme benim kimsenin özrüne ihtiyacım yok yazık ediyorsun beni karaliyirsun. Kendimi savunmak icin atılan çamuru çıkarmak icin saatlerim gidiyor. Moralim bozuluyor. Günümü bitiriyorsun.

7.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ideasi da vermek icin güzel tezgah hazırlamışlar şahsi kanaatim. Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi saçmalıklarımdır. Bana göre hareket etmeyin ;)

ya komutan sen beynini kiraya mı verdin...kendi yazdığın yorumu tekrar tekrar oku bi...bu yorumu yazdığında özellikle ideası baktım fiyatı 6,88 di.Bu tür cümle kurarak milleti etkilemeye hakkın var mı...?

8. https://i.hizliresim.com/yGNE7M.png

698 kapamış 22 sinde 713 açmış 23. de

senin yorumunda sabah 10 . 24

bu bile seni kurtarmıyor

Sayfa 591/976 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz