Dolar yine bildiğimiz gibi... 3 saat evvel 5.62 'ye çekildi aman düşüyor derken yine 5.68'e gelmiş.
Originally Posted by Dollar Dolar yine bildiğimiz gibi... 3 saat evvel 5.62 'ye çekildi aman düşüyor derken yine 5.68'e gelmiş. Kamu bankaları kapattı dükkanı tabi
Originally Posted by eaw Ben de Doların düşeceği kanaatına vardım, rte çok emin kendinden 425 bile yeterli değil derken dolar çıkmıyorsa demek ki abd ile anlaşılmış ben dolarımı bozuyorum hepsini az da olsa zarar olsun kol gibi gireceğine Bugun almamismiydin sen?
Originally Posted by drselcuk Bugun almamismiydin sen? Aldım 5,68 den 2 saat sonra 5,63 den sattım
Originally Posted by eaw Aldım 5,68 den 2 saat sonra 5,63 den sattım Sermaye piyasalarında yeni misiniz ? Aşırı acemeci yapılmış bir iş
Originally Posted by aydinc Sermaye piyasalarında yeni misiniz ? Aşırı acemeci yapılmış bir iş Aydin hocam ben de sizi bekliyordum Bundan sonrasi icin nasil bir ongorunuz ve tavsiyeniz var. Ful tl deyim Tsk
Originally Posted by eaw Aldım 5,68 den 2 saat sonra 5,63 den sattım Üstad sen daha dolar alma gun icinde iner cikar.. insallah yuklu girmedin..sen bono tahvil fon onlara bak
Originally Posted by Webster Aydin hocam ben de sizi bekliyordum Bundan sonrasi icin nasil bir ongorunuz ve tavsiyeniz var. Ful tl deyim Tsk Ev al bence
Forum Rules
Yer İmleri