Sayfa 156/500 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Bence goruntu itibari ile sen haklisin..bu tahsisli isi biraz dusurecek burayi...1.8-9 lu rakamlari gorur gibi.. bir haber olmazsa...ytd..

2. BEN KENDİ ADIMA BU HİSSEDE UZUN VADECİYİM ...beklendiği zaman çook güzel yerlere geleceğini düşünüyorum.kaça düşerse düşsün alt tan alır maliyet düşürürüm.satış zamanı 2018 den önce olmaz bende ....bekliycek vakit ve paranız varsa kazanırsınız ...kısa vade aşagı veya yukarı bilemem.aşagı olursa alırım yukarı olursa satmam daha da beklerim bence 2017 sonu 2018 yılının hissesi olmaya aday vangıda holding ......

3.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    BEN KENDİ ADIMA BU HİSSEDE UZUN VADECİYİM ...beklendiği zaman çook güzel yerlere geleceğini düşünüyorum.kaça düşerse düşsün alt tan alır maliyet düşürürüm.satış zamanı 2018 den önce olmaz bende ....bekliycek vakit ve paranız varsa kazanırsınız ...kısa vade aşagı veya yukarı bilemem.aşagı olursa alırım yukarı olursa satmam daha da beklerim bence 2017 sonu 2018 yılının hissesi olmaya aday vangıda holding ......
    Harbiden sana katılıyorum... Kendi adıma... Ben de iki araba iki ev var... Satıp bu lebiderya hisseden ben de alsam mı acaba abi... Ne dersin...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir... Zaten kendime faydam yok...

4. Standart sapma, momentum, 50 - 200 ort. Matriks Görünümü.

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by gomit Yazıyı Oku
    Harbiden sana katılıyorum... Kendi adıma... Ben de iki araba iki ev var... Satıp bu lebiderya hisseden ben de alsam mı acaba abi... Ne dersin...
    alıp unutulacak hisse galip öztürk ün en kaliteli şirketi vangıda dır.zamanla daha iyi anlaşılacak hele holding olsun.kumar mantığıyla bakarsanız düşüşlerde battık dersiniz ....batacak bir şey yok aslında ben düşdükce topluyorum ...buradan takip eden speek kardeşime de söylüyorum korkma benden mal gelmeyecek 1,5 de olsa 17 de olsa ben yatırım mantığı ile bakıyorum.... haftaya dahada düşebilir hele bir dibini bulsun .....dönüşlere bakacağız Sayın JOHN GALT paylaşımları ve takas okuması güzel takip etmekte fayda var ......(RAKAMLAR AFAKİDİR ) Y.T.D

6. Arkadaslar ben hala tahsislide avtere odeme kac lot, hisse fiyati varsayilacak onu. anlamadim. Yani avter wang da 76 ya karsilik kac lot hisse sahibi olacak.. bu sahiplik 76 milyonmu, yoksa belirlenen fiyat ornek 2.2 olsun .76/2.2 oraninda mi hisse sahibi olacak....birileri acikladi ama kafa karisti..tsk

7.  Alıntı Originally Posted by çömez06 Yazıyı Oku
    Arkadaslar ben hala tahsislide avtere odeme kac lot, hisse fiyati varsayilacak onu. anlamadim. Yani avter wang da 76 ya karsilik kac lot hisse sahibi olacak.. bu sahiplik 76 milyonmu, yoksa belirlenen fiyat ornek 2.2 olsun .76/2.2 oraninda mi hisse sahibi olacak....birileri acikladi ama kafa karisti..tsk
    76 milyon / açıklanan hisse fiyatı = avter lot sayısı

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Peki fiyat degerlendirme oncesi bahsedilen bir haftalik ortalama hisse fiyatina goremi olusuyor sayin john.
    Diger bir sey burada sirket ayni adamin oldugundan ister 1 sayar herkesi öper ister yükseltir digerini az ortak eder. Avter halka arz olacaksa 76 milyon hissemi yoksa 10..20 milyon hissemi daha iyidir. Yorumunuz nedir, tum cevap burda bence..

Sayfa 156/500 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •