Bence goruntu itibari ile sen haklisin..bu tahsisli isi biraz dusurecek burayi...1.8-9 lu rakamlari gorur gibi.. bir haber olmazsa...ytd..
Bence goruntu itibari ile sen haklisin..bu tahsisli isi biraz dusurecek burayi...1.8-9 lu rakamlari gorur gibi.. bir haber olmazsa...ytd..
BEN KENDİ ADIMA BU HİSSEDE UZUN VADECİYİM ...beklendiği zaman çook güzel yerlere geleceğini düşünüyorum.kaça düşerse düşsün alt tan alır maliyet düşürürüm.satış zamanı 2018 den önce olmaz bende ....bekliycek vakit ve paranız varsa kazanırsınız ...kısa vade aşagı veya yukarı bilemem.aşagı olursa alırım yukarı olursa satmam daha da beklerim bence 2017 sonu 2018 yılının hissesi olmaya aday vangıda holding ......![]()
Standart sapma, momentum, 50 - 200 ort. Matriks Görünümü.
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alıp unutulacak hisse galip öztürk ün en kaliteli şirketi vangıda dır.zamanla daha iyi anlaşılacak hele holding olsun.kumar mantığıyla bakarsanız düşüşlerde battık dersiniz ....batacak bir şey yok aslında ben düşdükce topluyorum ...buradan takip eden speek kardeşime de söylüyorum korkma benden mal gelmeyecek 1,5 de olsa 17 de olsa ben yatırım mantığı ile bakıyorum.... haftaya dahada düşebilir hele bir dibini bulsun .....dönüşlere bakacağız Sayın JOHN GALT paylaşımları ve takas okuması güzel takip etmekte fayda var ......(RAKAMLAR AFAKİDİR ) Y.T.D
Arkadaslar ben hala tahsislide avtere odeme kac lot, hisse fiyati varsayilacak onu. anlamadim. Yani avter wang da 76 ya karsilik kac lot hisse sahibi olacak.. bu sahiplik 76 milyonmu, yoksa belirlenen fiyat ornek 2.2 olsun .76/2.2 oraninda mi hisse sahibi olacak....birileri acikladi ama kafa karisti..tsk
76 milyon / açıklanan hisse fiyatı = avter lot sayısı
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki fiyat degerlendirme oncesi bahsedilen bir haftalik ortalama hisse fiyatina goremi olusuyor sayin john.
Diger bir sey burada sirket ayni adamin oldugundan ister 1 sayar herkesi öper ister yükseltir digerini az ortak eder. Avter halka arz olacaksa 76 milyon hissemi yoksa 10..20 milyon hissemi daha iyidir. Yorumunuz nedir, tum cevap burda bence..
Yer İmleri