Originally Posted by aydinc 50 beden takımlara kalıp gibi giriyorum Ben de fit sayilirim ama takim giymiyorum simdi webster sorar kamu da takim zorunlu degil mi diye;)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by aydinc 50 beden takımlara kalıp gibi giriyorum Aydin kardesim boyuna gore 48 giymen lazim fazlan var
Originally Posted by Batman Ben de fit sayilirim ama takim giymiyorum simdi webster sorar kamu da takim zorunlu degil mi diye;)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yok sormyacagim 😃😃 Kamu ne rahat olmus boyle
En son kardesimin dugununde 4 sene once giydim takimi sanirim bi baksam mi yerinde duruyor mu diye Casual kiyafetler daha rahat bence takim rahat ettirmiyor beni Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by jmk99 Hocam az az alacağım. Anaparaya zarar vermeden. Yalnız bana iyi fon lazım. Selamlar. PPF'ler fonların getirisi belli üstadım aşağı yukarı güncel faiz kadar getirecekler. Biraz daha risk alırım diyorsanız ÖST'li fonlara bakarız
Originally Posted by mertkucukuncu Veriyoz abi sukur gidecek hepsi 95-100 araligina fitim Mert kardesim Hedefin bile kotu 95-100 arasina fitim demek 100 altina dusememek ve 45 yasindan sonra 150 kilosun demek Suan olman gereken maks 70 Az ye Saglik giderse anlarsin o zaman
Originally Posted by Webster Aydin kardesim boyuna gore 48 giymen lazim fazlan var hee biliyorum biraz var fazlalık
Originally Posted by Batman En son kardesimin dugununde 4 sene once giydim takimi sanirim bi baksam mi yerinde duruyor mu diye Casual kiyafetler daha rahat bence takim rahat ettirmiyor beni Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi ben işe giderken takım seçerim yada klasik
Forum Rules
Yer İmleri