Originally Posted by Webster Heryer kutu Evde karton kutu kokusundan midem bulaniyor Tasinamiyoruz aldigimiz yerde bir iki tadilat yapacagiz ustadim Duvar kagidi vs Simdi myfinans ustad cikar a4 yapistir der gazete kagıdı yapıstır bohemim dersiniz dekoratif durur.
Originally Posted by drselcuk Sabah erken uyandim..ozelden gelen mesajlara anca vaktim yetiyor daktırım bakıyorum işleriniz açıldı yakında 3. işi yapıyorum diyeceksiniz.
Originally Posted by aydinc Birazdan plaja ineceğim orada nabız yoklarim Bakalım ky piyasa hakkında ne konuşuyor alemancılar dövizleri kaçtan bozdurucak üstat bize de bilgi verin
Originally Posted by Batman alemancılar dövizleri kaçtan bozdurucak üstat bize de bilgi verin Alamanca konuşuyorlar hiç anlamıyorum ki onları
Originally Posted by aydinc Birazdan plaja ineceğim orada nabız yoklarim Bakalım ky piyasa hakkında ne konuşuyor Iyi o zaman plaj sizdeyse ben de pazara cikayim orayi yoklayayim 😃😃😃
Originally Posted by drselcuk Sabah erken uyandim..ozelden gelen mesajlara anca vaktim yetiyor Anam demisti Doktor ol diye Dinlemedik 😂😂😂😂
Originally Posted by Batman gazete kagıdı yapıstır bohemim dersiniz dekoratif durur. Bizde herseye hanim karar verir Ayni daktirlardaki gibi 😃😃😃
Originally Posted by Batman daktırım bakıyorum işleriniz açıldı yakında 3. işi yapıyorum diyeceksiniz. Kacirmissiniz ustad Zaten 3 is yapiyor Yakinda 4 e cikacak
Forum Rules
Yer İmleri