Originally Posted by Webster Iyi o zaman plaj sizdeyse ben de pazara cikayim orayi yoklayayim ������ Pazara saat 5-6 gibi cikicam Daha da dipten almak güzel olur
Originally Posted by aydinc Pazara saat 5-6 gibi cikicam Daha da dipten almak güzel olur Fiyatlari yine yazabilirmisiniz Ozellikle ithal muz ve visne fiyatini merak ediyorum Burada muz dusmus visne cikmis Incirde 10 lira altina dusemedi gitti
Originally Posted by Webster Fiyatlari yine yazabilirmisiniz Ozellikle ithal muz ve visne fiyatini merak ediyorum Burada muz dusmus visne cikmis Incirde 10 lira altina dusemedi gitti Tabi yazarım
Oran yok mu oran diye gelir biraz sonra myfinans üstad
Batman ustadim Mansur yavas sesimizi duymus sanirim 😃😃😃 https://eksisozluk.com/mansur-yavasi...2781?a=popular
Originally Posted by Webster Bizde herseye hanim karar verir Ayni daktirlardaki gibi 😃😃😃 Allahummes sabirin diyorum
Originally Posted by Batman hayırdır üstat yoklama mı alıyorsunuz? öyleyse daktırın velisini çağırın kendi giremiyor sanırsam aydın üstat da yan şezlongu dinliyordur mitili plaja atmıştır. myfinans üstat da nerden ne kıssam hesabı yapıyordur sakin kafayla. admustafa üstat da fonları çalışıyordur müşterilere iyi hizmet verebilmek için Yabancı ETF içeren fonları inceliyordum. Batman üstadım
Originally Posted by Batman daktırım bakıyorum işleriniz açıldı yakında 3. işi yapıyorum diyeceksiniz. Burdaki is amme hizmeti.. sevapta lazim hersey para değil
Forum Rules
Yer İmleri